Moderne gezinnen op LINDA.TV

 

Programmamaker en presentator Mirella van Markus (o.a. bekend van Hart van Nederland) heeft voor LINDA.TV een serie portretten gemaakt van moderne gezinnen.

Mirella: "Mijn interesse in niet traditionele gezinnen komt voort uit mijn persoonlijke leven. Ik heb samen met mijn vrouw Claudia een dochter, Sammie, gekregen met behulp van een bekende donor. (...) De komende weken ga ik allerlei verschillende gezinsconstructies portretteren voor Linda. TV. Gezinnen die allemaal op hun eigen manier invulling hebben gegeven aan hun kinderwens en een niet-traditioneel gezin vormen."

Deze week aflevering 1: Lina heeft drie ouders.  

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Dales Prijs 2021

Lesbisch Archief Nijmegen krijgt Burgemeester Dales Prijs: 'De namen van LANijmegen en Ien Dales zijn vanaf die dag voor altijd eervol verbonden.' De uitreiking is te volgen via livestream.

Lees verder

Inclusieve diversiteit

We vragen inclusiviteit, maar we kijken niet genoeg binnen onze eigen gemeenschap. Dit is de perfecte tijd om tot nieuwe inzichten te komen.

Lees verder

Verkiezingsdebat 2021

COC Nederland: Wat gaan politici doen tegen de geweldsincidenten tegen LHBTI's? Moet zogenaamde 'LHBTI-genezing' verboden worden? Livecast op 5 februari.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden