Moderne gezinnen op LINDA.TV

 

Programmamaker en presentator Mirella van Markus (o.a. bekend van Hart van Nederland) heeft voor LINDA.TV een serie portretten gemaakt van moderne gezinnen.

Mirella: "Mijn interesse in niet traditionele gezinnen komt voort uit mijn persoonlijke leven. Ik heb samen met mijn vrouw Claudia een dochter, Sammie, gekregen met behulp van een bekende donor. (...) De komende weken ga ik allerlei verschillende gezinsconstructies portretteren voor Linda. TV. Gezinnen die allemaal op hun eigen manier invulling hebben gegeven aan hun kinderwens en een niet-traditioneel gezin vormen."

Deze week aflevering 1: Lina heeft drie ouders.  

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Bar Buka gaat dicht

Geluidsoverlast maakt dat de populaire vrouwenbar tijdelijk haar deuren sluit: Een grootscheepse verbouwing moet het probleem verhelpen.

Lees verder

IFFR 2020

Grote diversiteit aan films en focus op jonge, onderscheidende makers: het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) gaat van start.

Lees verder

Rolverdeling ouderschap

Dilemma: Na de geboorte van ons kind wil mijn vriendin parttime gaan werken. Ze wordt dan afhankelijk van mij, en ik verfoei afhankelijkheid. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden