Moderne gezinnen op LINDA.TV

 

Programmamaker en presentator Mirella van Markus (o.a. bekend van Hart van Nederland) heeft voor LINDA.TV een serie portretten gemaakt van moderne gezinnen.

Mirella: "Mijn interesse in niet traditionele gezinnen komt voort uit mijn persoonlijke leven. Ik heb samen met mijn vrouw Claudia een dochter, Sammie, gekregen met behulp van een bekende donor. (...) De komende weken ga ik allerlei verschillende gezinsconstructies portretteren voor Linda. TV. Gezinnen die allemaal op hun eigen manier invulling hebben gegeven aan hun kinderwens en een niet-traditioneel gezin vormen."

Deze week aflevering 1: Lina heeft drie ouders.  

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Underdog

Ode aan de LHBTQ-gemeenschap: Emmy Eve brengt een nieuwe single uit, een Nederlandstalige bewerking op het nummer van Alicia Keys.

Lees verder

OUTTV + Cinemien: Filmtips

Cinemien, de grootste filmdistributeur in de Benelux met een focus op vrouwen, de LGBT+- gemeenschap en arthouse films, gaat verder als onderdeel van OUTTV.

Lees verder

Ik mis je

'Ik jou ook,' tikte ik in. Ik voelde de tranen achter mijn ogen branden. Niet verzenden, niet verzenden. Mijn duim hing boven het knopje. | De vrouw op de brug, deel 25.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden