Moderne gezinnen op LINDA.TV

 

Programmamaker en presentator Mirella van Markus (o.a. bekend van Hart van Nederland) heeft voor LINDA.TV een serie portretten gemaakt van moderne gezinnen.

Mirella: "Mijn interesse in niet traditionele gezinnen komt voort uit mijn persoonlijke leven. Ik heb samen met mijn vrouw Claudia een dochter, Sammie, gekregen met behulp van een bekende donor. (...) De komende weken ga ik allerlei verschillende gezinsconstructies portretteren voor Linda. TV. Gezinnen die allemaal op hun eigen manier invulling hebben gegeven aan hun kinderwens en een niet-traditioneel gezin vormen."

Deze week aflevering 1: Lina heeft drie ouders. 



 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Einde van relatie..?

Ik dacht eerst dat mijn vriendin een grapje maakte, maar ze neemt het turflijstje zeer serieus. Geen idee wat ik hiermee moet. Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

Ik ga vreemd

Zij & Seks: 'Het gaat me om het jagen, de verovering. Ik neem me vaak voor dat het niet meer zal gebeuren, maar ik heb mezelf blijkbaar niet in de hand.'

Lees verder

Eindelijk weten wat seks is

Seks is een handeling, maar ook een geschenk, een identiteit, een belofte en een beroep: Linda Duits analyseert seks vanuit verschillende perspectieven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden