Gay Babyboom trailer

Trots presenteerde hij vandaag de trailer op zijn Facebookpagina. Pim Mookhoek werkte drie jaar lang aan de documentaire Gay Babyboom, die op 12 januari op TV te zien zal zijn.

Van de BNN website: 'In Gay Babyboom komen verschillende gay koppels en hun kinderen aan bod. De centrale rol is weggelegd voor Len en Jermaine. Twee alleenstaande moeders, die aan het begin van de film op zoek gaan naar een geschikte donor. Bij alle stappen in het proces mocht de camera aanwezig zijn en dat geeft een intiem kijkje in hun leven.'

Gay Babyboom 12 januari 21.05 uur, NPO3, BNNVara

Bron: Facebook/BNN.nl/YouTube

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder

The Prom komt naar Nederland

De musical gaat in september 2022 in première: 'Over the Top, Broadway, diversiteit, highschool, glitter & glamour, tearjerker, happy end en een geweldige soundtrack.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden