De nieuwe Zij aan Zij!

Cover

Met in dit nummer: Een interview met Robinson-winnares Bertie, over de uitdagingen op het eiland. "Als je daar stilvalt, word je gillend gek." Ook een artikel over de clitoris (interessante nieuwe feiten!), een interview met Renée Soutendijk over haar rol in het toneelstuk Twee Vrouwen, fotoreportages, columns en de vaste rubrieken over kunst en cultuur, seks, de stelling en een kort verhaal.

We besteden aandacht aan hoe het is om niet 100% lesbisch te zijn; je valt meestal op vrouwen, maar soms op een man. "Bi zijn is niet altijd fifty-fifty," zegt Marloes. Lees ook het artikel over samen moederen: Waarin verschilt lesbisch ouderschap van 'gewoon' ouderschap? We hebben een interview met een non die uit de kast kwam, andere persoonlijke verhalen, de uitagenda, en meer!

 Neem een abonnement, lees het blad digitaal of koop een los nummer.

 Volg Zij aan Zij ook op social media:  FacebookTwitter en Instagram.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Eindelijk weten wat seks is

Seks is een handeling, maar ook een geschenk, een identiteit, een belofte en een beroep: Linda Duits analyseert seks vanuit verschillende perspectieven.

Lees verder

'Sluit niemand buiten'

Paus pleit voor 'wettelijke bescherming voor paren van gelijk geslacht', een 'grote stap voorwaarts' binnen de katholieke kerk.

Lees verder

Mix van pot en pink

Poink viert haar jubileum: Al 10 jaar activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen, en Lenny Janssen trekt de kar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden