De nieuwe Zij aan Zij!

Cover

Met in dit nummer: Een interview met Robinson-winnares Bertie, over de uitdagingen op het eiland. "Als je daar stilvalt, word je gillend gek." Ook een artikel over de clitoris (interessante nieuwe feiten!), een interview met Renée Soutendijk over haar rol in het toneelstuk Twee Vrouwen, fotoreportages, columns en de vaste rubrieken over kunst en cultuur, seks, de stelling en een kort verhaal.

We besteden aandacht aan hoe het is om niet 100% lesbisch te zijn; je valt meestal op vrouwen, maar soms op een man. "Bi zijn is niet altijd fifty-fifty," zegt Marloes. Lees ook het artikel over samen moederen: Waarin verschilt lesbisch ouderschap van 'gewoon' ouderschap? We hebben een interview met een non die uit de kast kwam, andere persoonlijke verhalen, de uitagenda, en meer!

 Neem een abonnement, lees het blad digitaal of koop een los nummer.

 Volg Zij aan Zij ook op social media:  FacebookTwitter en Instagram.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Verkiezingsdebat 2021

COC Nederland: Wat gaan politici doen tegen de geweldsincidenten tegen LHBTI's? Moet zogenaamde 'LHBTI-genezing' verboden worden? Livecast op vrijdag 5 februari.

Lees verder

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden