Emmy Eve, in het teken van Valentijnsdag

 "Ons meest recente nummer is 'Hier', Nederlandstalig. Over het algemeen schrijf ik vooral in het Engels, maar ik wil niet perse gebonden zijn aan 1 taal. Ik zie Miss Montreal daarin als een voorbeeld. Gewoon maken wat je leuk vind en wat goed voelt.

Ik wilde graag iets schrijven in het teken van Valentijnsdag, doordat ik zelf zoveel liefde ervaar in mijn nieuwe relatie. Dat gevoel wilde ik delen door middel van mijn muziek.

In de video doen allemaal stelletjes en samenstellingen mee die in het echte leven ook bij elkaar horen; Liefdespartners, vader en dochter, baasje en hond. Geen acteurs dus, alleen maar liefde! Dankzij deze clip komt het nummer echt goed tot haar recht."

Emmy Eve, 'verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem', focust steeds meer op de band dan op solo singer-songwriter en ze hebben niet stilgezeten. Vanaf januari 2017 komt er en half jaar lang elke maand een nieuw nummer uit. Houd de Facebook-pagina in de gaten. Na dat half jaar zullen alle nummers ook op Spotify, Deezer en iTunes beschikbaar zijn.

emmyeve

Foto: Melissa van Capribee

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Verkiezingsdebat 2021

COC Nederland: Wat gaan politici doen tegen de geweldsincidenten tegen LHBTI's? Moet zogenaamde 'LHBTI-genezing' verboden worden? Livecast op vrijdag 5 februari.

Lees verder

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden