Emmy Eve, in het teken van Valentijnsdag

 "Ons meest recente nummer is 'Hier', Nederlandstalig. Over het algemeen schrijf ik vooral in het Engels, maar ik wil niet perse gebonden zijn aan 1 taal. Ik zie Miss Montreal daarin als een voorbeeld. Gewoon maken wat je leuk vind en wat goed voelt.

Ik wilde graag iets schrijven in het teken van Valentijnsdag, doordat ik zelf zoveel liefde ervaar in mijn nieuwe relatie. Dat gevoel wilde ik delen door middel van mijn muziek.

In de video doen allemaal stelletjes en samenstellingen mee die in het echte leven ook bij elkaar horen; Liefdespartners, vader en dochter, baasje en hond. Geen acteurs dus, alleen maar liefde! Dankzij deze clip komt het nummer echt goed tot haar recht."

Emmy Eve, 'verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem', focust steeds meer op de band dan op solo singer-songwriter en ze hebben niet stilgezeten. Vanaf januari 2017 komt er en half jaar lang elke maand een nieuw nummer uit. Houd de Facebook-pagina in de gaten. Na dat half jaar zullen alle nummers ook op Spotify, Deezer en iTunes beschikbaar zijn.

emmyeve

Foto: Melissa van Capribee

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Einde van relatie..?

Ik dacht eerst dat mijn vriendin een grapje maakte, maar ze neemt het turflijstje zeer serieus. Geen idee wat ik hiermee moet. Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

Ik ga vreemd

Zij & Seks: 'Het gaat me om het jagen, de verovering. Ik neem me vaak voor dat het niet meer zal gebeuren, maar ik heb mezelf blijkbaar niet in de hand.'

Lees verder

Eindelijk weten wat seks is

Seks is een handeling, maar ook een geschenk, een identiteit, een belofte en een beroep: Linda Duits analyseert seks vanuit verschillende perspectieven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden