Emmy Eve, in het teken van Valentijnsdag

 "Ons meest recente nummer is 'Hier', Nederlandstalig. Over het algemeen schrijf ik vooral in het Engels, maar ik wil niet perse gebonden zijn aan 1 taal. Ik zie Miss Montreal daarin als een voorbeeld. Gewoon maken wat je leuk vind en wat goed voelt.

Ik wilde graag iets schrijven in het teken van Valentijnsdag, doordat ik zelf zoveel liefde ervaar in mijn nieuwe relatie. Dat gevoel wilde ik delen door middel van mijn muziek.

In de video doen allemaal stelletjes en samenstellingen mee die in het echte leven ook bij elkaar horen; Liefdespartners, vader en dochter, baasje en hond. Geen acteurs dus, alleen maar liefde! Dankzij deze clip komt het nummer echt goed tot haar recht."

Emmy Eve, 'verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem', focust steeds meer op de band dan op solo singer-songwriter en ze hebben niet stilgezeten. Vanaf januari 2017 komt er en half jaar lang elke maand een nieuw nummer uit. Houd de Facebook-pagina in de gaten. Na dat half jaar zullen alle nummers ook op Spotify, Deezer en iTunes beschikbaar zijn.

emmyeve

Foto: Melissa van Capribee

Reageer:

Recent nieuws:

Zij en Seks: Het derde wiel

'Ik heb al jaren een driehoeksverhouding met een stel. We hebben erg veel lol en kennen elkaar inmiddels door en door.'

Lees verder

Ellie Lust: Onweerstaanbaar

Wat is de aantrekkingskracht van deze stoere vrouw met blond stekeltjeskapsel? Hoe kan het dat een politiewoordvoerder is uitgegroeid tot een volksheld?

Lees verder

Marrakech

Rozer kan niet in Marokko. 'Juist voor vrouwen is er buiten de gebaande paden veel interessants te ontdekken. Mariëtte laat het je zien.

Lees verder
Meer nieuws