Magazine voor vrouwen die van vrouwen houden

This = US Events Rotterdam
Home > Nieuws > Algemeen > Emmy Eve, ..

Algemeen: Emmy Eve, in het teken van Valentijnsdag

13 februari 17

 "Ons meest recente nummer is 'Hier', Nederlandstalig. Over het algemeen schrijf ik vooral in het Engels, maar ik wil niet perse gebonden zijn aan 1 taal. Ik zie Miss Montreal daarin als een voorbeeld. Gewoon maken wat je leuk vind en wat goed voelt.

Ik wilde graag iets schrijven in het teken van Valentijnsdag, doordat ik zelf zoveel liefde ervaar in mijn nieuwe relatie. Dat gevoel wilde ik delen door middel van mijn muziek.

In de video doen allemaal stelletjes en samenstellingen mee die in het echte leven ook bij elkaar horen; Liefdespartners, vader en dochter, baasje en hond. Geen acteurs dus, alleen maar liefde! Dankzij deze clip komt het nummer echt goed tot haar recht."

Emmy Eve, 'verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem', focust steeds meer op de band dan op solo singer-songwriter en ze hebben niet stilgezeten. Vanaf januari 2017 komt er en half jaar lang elke maand een nieuw nummer uit. Houd de Facebook-pagina in de gaten. Na dat half jaar zullen alle nummers ook op Spotify, Deezer en iTunes beschikbaar zijn.

emmyeve

Foto: Melissa van Capribee

 


Reageer:

<- Terug

Inloggen
Gebruiker
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten / Word abonnee

Zij aan Zij nr. 5 - 2017
magazine cover

De nieuwe Zij aan Zij is Vanaf 16 juni verkrijgbaar in de beter gesorteerde boekhandel.


Zij aan Zij verwelkomt de volgende nieuwe leden:Colinda Karma Kissdenhaag Laviron StefanieSite design en ontwikkeling door
DigiState & CrossMotion