Emmy Eve, in het teken van Valentijnsdag

 "Ons meest recente nummer is 'Hier', Nederlandstalig. Over het algemeen schrijf ik vooral in het Engels, maar ik wil niet perse gebonden zijn aan 1 taal. Ik zie Miss Montreal daarin als een voorbeeld. Gewoon maken wat je leuk vind en wat goed voelt.

Ik wilde graag iets schrijven in het teken van Valentijnsdag, doordat ik zelf zoveel liefde ervaar in mijn nieuwe relatie. Dat gevoel wilde ik delen door middel van mijn muziek.

In de video doen allemaal stelletjes en samenstellingen mee die in het echte leven ook bij elkaar horen; Liefdespartners, vader en dochter, baasje en hond. Geen acteurs dus, alleen maar liefde! Dankzij deze clip komt het nummer echt goed tot haar recht."

Emmy Eve, 'verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem', focust steeds meer op de band dan op solo singer-songwriter en ze hebben niet stilgezeten. Vanaf januari 2017 komt er en half jaar lang elke maand een nieuw nummer uit. Houd de Facebook-pagina in de gaten. Na dat half jaar zullen alle nummers ook op Spotify, Deezer en iTunes beschikbaar zijn.

emmyeve

Foto: Melissa van Capribee

Reageer:

Recent nieuws:

Tattoos met een verhaal

'Ik werd door mijn ouders het keurslijf in geduwd en ben de 'normale' weg ingeslagen, maar de gevoelens voor vrouwen bleven.'

Lees verder

Uit de kast?

Verhalen van anderen kunnen een steuntje in de rug zijn voor iedereen die nog in de kast zit maar er eigenlijk wel uit wil.

Lees verder

The Color Purple

Musical: 'Het maakt niet uit wat of wie je bent: man, vrouw, homo, hetero, wit of zwart en alles ertussenin. Ik ben er en ik mag er zijn.'

Lees verder
Meer nieuws