Rosita: 'Bertie is de vrouw van mijn dromen'

Bertie Rosita1

"Ze straalt van oor tot oor en iedereen mag het weten: Boerin Bertie is weer verliefd!" Horen wij in een video van RTL. Met Esther is het voorbij, Bertie's nieuwe liefde is een oude bekende: Rosita. Ze leerden elkaar kennen in 'Boer zoekt vrouw' en de vonk is onlangs overgeslagen. De twee praten al over samenwonen.

'Bertie en Rosita hadden een speeddate waar meteen de vonken vanaf sprongen en Rosita ging mee op dagdate. Tijdens de dagdate heeft Rosita opgebiecht aan Bertie dat ze kort daarvoor een andere vrouw had leren kennen waar ze mee verder wilde. Die relatie is sinds kort uit.

Bertie en Rosita kregen contact en werden alsnog stapelverliefd. Bertie: "Tijdens de opnamen was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen,''' lezen we in het AD.

'"Het was destijds ontzettend moeilijk voor me om Bertie te vertellen dat ik wegging. Maar ik vond dat ik dat moest doen, anders was het niet fair. Ik heb een kleine twee jaar een relatie met die andere vrouw gehad. De afgelopen jaren hadden Bertie en ik sporadisch contact en na de breuk met Esther hebben we elkaar opgezocht en de vlam sloeg meteen in de pan. Ze is de vrouw van mijn dromen," aldus Rosita op de website van Boer zoekt Vrouw.

bertierosita2foto: KRO NCRV

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Zoekresultaten 'lesbisch'

'Lesbian' is niet hetzelfde als 'lesbian porn': Google past algoritme aan na protestactie op social media van #SEOlesbienne.

Lees verder

The L word: TRAILER!

Oude bekenden en nieuwe gezichten: Generation Q is coming! Bekijk nu de officiële trailer van de langverwachte sequel!

Lees verder

LBQ Women's Conference

Eerste mondiale LBQ-vrouwen conferentie in Kaapstad, Zuid-Afrika: Empoweren met queer healing en een lesbisch huwelijksaanzoek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden