De nieuwe Zij aan Zij!

Ze is er weer! Een nieuwe, zomerse Zij aan Zij. Pak ook je agenda erbij, want je leest alles over de komende zomerfestivals en meer over het Zij aan Zij jubileumfeest op 4 augustus.

Uitgebreid aandacht voor kunst, cultuur, boeken en showbizz, maar zoals altijd ook interessante reportages. Je leest bijvoorbeeld hoe je je kind 'weerbaar' kunt maken voor reacties op het hebben van twee moeders. Want hoe gaan jij en je kind ermee om als je kind geconfronteerd wordt met vooroordelen of lastige vragen? 

2mamas

Stoppen met drinken is een nieuwe trend. Een biertje in de kroeg, een glaasje wijn bij het eten. Het lijkt vanzelfsprekend. Drinken is toch gezellig? Toch kozen Fleur en Petra ervoor om te stoppen met alcohol. Niet omdat ze verslaafd zijn. Maar gewoon, omdat het zoveel fijner voelt. Lees erover op pagina 20.

Verder: interviews met COC-voorzitter Tanje Ineke en met kunstenares Gertie Bierenbroodspot en een reportage over icoon Dusty Springfield. Ook lees je over 'hartcoherentie' – hoe je hart een medicijn kan worden. We hebben een kort verhaal, de verschillende vaste rubrieken en mocht je op zoek zijn naar hulpverlening met een roze randje, dan vind je allerlei informatie op pagina 58.

inhoudinhoud2

Lees de nieuwste Zij aan Zij online!

Nog geen abonnee? Met een digitaal abonnement heb je toegang tot de artikelen en alle functies op de site.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden