Op zoek naar alleenstaande vrouwen of vrouwenstellen met een kinderwens

'Een aantal weken geleden zijn we begonnen met een bijzonder project voor NPO1 en daar zijn we heel erg trots op. Wij vinden – en daarin worden we van vele kanten aangemoedigd – dat er aandacht besteed moet worden aan het gevoelige onderwerp: de (nog)onvervulde kinderwens.

Voor deze informatieve serie zijn we opzoek naar mensen met een kinderwens, voor wie kinderen krijgen niet op de “traditionele” manier kan. In het programma volgen we op een integere manier mensen die noodgedwongen dankzij de hulp van een bekende (ei-of zaadcel) donor, draagmoeder of co-ouder(s) hun kinderwens willen vervullen.

Alle aspecten die bij dit proces komen kijken, worden belicht met als doel anderen te inspireren, bewustwording te creëren en dit gevoelige onderwerp bespreekbaar te maken en de acceptatie te vergroten. Wij willen aandacht besteden aan een zo breed mogelijke doelgroep om het onderwerp zo uitgebreid mogelijk uit te lichten. 

Voor het programma zijn we dus ook opzoek naar alleenstaande vrouwen en vrouwenstellen die door middel van co-ouderschap of met behulp van een (bekende) donor een gezin hopen te krijgen.

Wil je je verhaal delen (vrijblijvend en vertrouwelijk) of wil je informatie over het programma; mail of bel dan gerust naar ikwileenkind@tuvalu.nl / 020 – 763 0063 of check onze FB-pagina.'

Zij aan Zij werd benaderd door Marije en Jessie; zij werken beiden voor het productiehuis Tuvalu Media, beter bekend door programma’s als DNA Onbekend, Babyboom, Maestro e.d.

ikwileenkind

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden