Joels Vlog ~ Elke & Jolanda

Vloggers zijn de nieuwe supersterren. Filmpjes over lifestyle, beauty & fashion trekken honderdduizenden views. De laatste maanden zijn er een aantal lesbische stellen die al vloggend aan de weg timmeren. Zij aan Zij dook in de wereld van de blogs & vlogs en sprak met vloggende stellen. Vandaag deel 4 uit deze serie; Elke en Jolanda van Joels Vlog.

Het verhaal van de dames van Joels begint op het moment dat Jolanda (destijds nog werkzaam als zelfstandig accountmanager) en Elke (student Ergotherapie) via een kennis een tafel krijgen en als hobby beginnen met het opknappen van deze tafel onder de carport van hun woning. Ze plaatsten foto's op internet en de tafel is binnen no time verkocht. Met de opbrengst kopen ze andere meubels die ze restylen en opnieuw verkopen. Er ontstond steeds meer vraag naar en binnen een paar maanden hadden ze een winkelpand waarin ze de meubels verkochten. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en zijn de dames verhuisd naar een prachtige woonboerderij met een werkloods en een eigen bedrijf aan huis in gerestylde meubels. Sinds kort kunnen we een kijkje in het dagelijks leven van deze ondernemende vrouwen nemen want ze zijn aan het vloggen geslagen.

'We zijn hiermee begonnen omdat we het leuk vonden om weer eens iets heel nieuws te doen. We willen graag laten zien wat we zoal doen op een dag en hoe leuk we het met elkaar hebben,' legt Jolanda uit. Elke: 'We doen nu voornamelijk wat we doen in het dagelijks leven. We willen onszelf binnenkort wel voorstellen aan de hand van een Q & A. Maar dat soort ideeën krijgen we vooral door naar andere vlogs te kijken. Wij zijn soms echt een beetje boeren. Laats wilde er iemand met ons skypen maar daar hadden wij geen verstand van. We zijn nu vooral nog aan het zoeken met wat we moeten doen.'

Met de camera uit  eten

In de vlogs zien we de dames regenboog ijs eten, een deeggevecht houden, komt er een haan aangelopen in huis en zijn ze aan het werk in hun eigen bedrijf. Inspiratie halen ze uit andere vlogs.  Elke: 'Ons pleegkindje keek altijd naar vlogs van Enzo Knol, Monica Geuze en Beautynezz. In die filmpjes hebben we genoeg gezien waar we inspiratie uithalen. Jolanda: 'Als we gaan monteren dan komen de ideeën voor een volgende vlog al bovendrijven. In het begin vonden we het heel awkward om een camera mee te nemen. Dat is nu gelukkig over en mensen kijken in deze tijd ook niet vreemd op als je tijdens het eten een camera uit je tas haalt.'                                                                                                        

Hoewel het stel nog een beetje zoekende is welke kant ze op willen met hun YouTube-kanaal krijgen ze al wel reacties van kijkers. Elke: 'Via whatsapp sturen mensen berichten. We hadden toevallig een keer laten vallen dat het even wat minder goed met ons ging en direct nadat we de vlog hadden geupload kregen we een berichtje van een dame die ons volgt. Ze wilde laten weten dat als ze ons ergens mee kon helpen dat we het maar moesten laten weten. Dat zijn mooie dingen. '

Toekomst

'Het is niet zo dat ons hele leven is afgestemd op de camera. Soms vergeten we hem gewoon mee te nemen. Maar het lijkt ons wel leuk als we wat bekender worden en meer kijkers krijgen. Dat motiveert weer om verder te gaan. Maar we hoeven niet de nieuwe Enzo Knol te worden,' vertelt Elke over de toekomstplannen van de vlog. 'We willen onze video's wat spectaculairder maken door vooral dingen te ondernemen en dingen te bezoeken. Maar we zouden nooit gaan vloggen vanaf de kamasutrabeurs ofzo,' sluit Jolanda hard lachend af.

YouTube: Joels Vlog / Website: www.joelswonen.nl

 

Lees ook de andere interviews met vloggende koppels!

Deel 1: Myrthe & Marleen's Vlog in the Name of Love

Deel 2: Emmy & Laura, De Pottekijkers

Deel 3: Scarlet & Joyce – Ik Vrouw Van Jou

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2021

Je ex zal je uit onverwachte hoek confronteren met wat voorbij is, wat is haar boodschap? Het verleden hoeft zich niet te herhalen en de lente komt eraan. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Genderpraatjes

Jongerenlijn voor steun en vragen over gender: Vanaf vandaag kunnen jongeren - volledig anoniem- met hun vragen, problemen en zorgen terecht bij getrainde ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Lokaal 69

Seksuele voorlichting: In de 'week van de liefde' werden de deuren geopend van een virtueel biologielokaal vol video's, games, quizjes en weetjes over seks.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden