'De nieuwe Kroos gaat pijn doen'

Hoe ben je mens te midden van allemaal mensen, vraagt Wende Snijders zich af in haar theaterconcert. En de nieuwe voorstelling van Sara Kroos is nog dichter op haar eigen huid dan voorheen: Wie ben je zonder verdoving? "De nieuwe Kroos gaat pijn doen."

Fatale mannen -  rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven - staan centraal in het nieuwe programma, Homme fatale, van Sven Ratzke en Timothy Drake kruipt in de huid van Freddy Mercury in een ruim twee uur durende ode aan Queen. Gaat dat zien.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden