'De nieuwe Kroos gaat pijn doen'

Hoe ben je mens te midden van allemaal mensen, vraagt Wende Snijders zich af in haar theaterconcert. En de nieuwe voorstelling van Sara Kroos is nog dichter op haar eigen huid dan voorheen: Wie ben je zonder verdoving? "De nieuwe Kroos gaat pijn doen."

Fatale mannen -  rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven - staan centraal in het nieuwe programma, Homme fatale, van Sven Ratzke en Timothy Drake kruipt in de huid van Freddy Mercury in een ruim twee uur durende ode aan Queen. Gaat dat zien.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Noodtoestand in de VS

'Onze community is in gevaar. De golf van dreiging in het land veroorzaakt steeds meer haat, homofobie en transfobie, wat uiteindelijk een risico vormt voor de veiligheid van iedereen.'

Lees verder

1 op de 90

Beelden en verhalen van intersekse personen tussen de 2,5 en 81 jaar oud: Biologisch geslacht is een spectrum met oneindig veel variaties, waar veel meer bekendheid over moet komen.

Lees verder

Rainbow marketing

Timing, inlevingsvermogen, overgevoeligheden en intentie: Het uitdragen van LHBTQI+-vriendelijkheid is zo simpel nog niet. Wanneer doe je het goed (of fout)?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden