'De nieuwe Kroos gaat pijn doen'

Hoe ben je mens te midden van allemaal mensen, vraagt Wende Snijders zich af in haar theaterconcert. En de nieuwe voorstelling van Sara Kroos is nog dichter op haar eigen huid dan voorheen: Wie ben je zonder verdoving? "De nieuwe Kroos gaat pijn doen."

Fatale mannen -  rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven - staan centraal in het nieuwe programma, Homme fatale, van Sven Ratzke en Timothy Drake kruipt in de huid van Freddy Mercury in een ruim twee uur durende ode aan Queen. Gaat dat zien.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

ANNE+ Trailer S2!

Dat volwassen leven is toch anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, werk en relaties balanceren? Seizoen 2 is op 3 maart te zien!

Lees verder

Achternaam voor ons kind

Bij achternamen zijn de juridische regelingen net wat anders bij kinderen met twee moeders dan bij kinderen met één vader en één moeder. Wat zegt de wet? Kim legt het uit.

Lees verder

Meisjesjongensmix: Docu

Wen Long is geboren met een lichaam dat niet voldoet aan wat we kennen als mannelijk of vrouwelijk: Eerste documentaire vanuit het perspectief van een interseksekind.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden