ANNE+ Zij aan Zij

"Openheid over seksualiteit en de acceptatie van verschillen is belangrijk voor iedereen."

Er zijn te weinig rolmodellen in de media. Maud Wiemeijer bedacht het concept: ANNE+ is een webserie die vier jaar uit het leven van de jonge Anne volgt. In elke aflevering staat een andere relatie centraal. De nadruk ligt hier nou eens niet op de problemen en zwaarte die homoseksualiteit met zich mee kan brengen, maar juist op de normaliteit ervan. "We maken content die we vroeger zelf gemist hebben. Een serie over de lesbische Anne; over liefde, over opgroeien, over verdriet en geluk. Voor iedereen herkenbaar ongeacht je seksualiteit."

"We hebben deze zomer de eerste twee afleveringen met veel liefde opgenomen. Met nog veel meer liefde willen we de andere vier afleveringen opnemen. Maar er is ook geld nodig." En jij kunt helpen!

 

Zij aan Zij wil dit mooie project heel graag steunen. Dus wat gaan we doen?

Voor elke nieuwe member (die een jaarmembership afsluit op zijaanzij.nl á 35 euro) doneren wij 10 euro aan ANNE+. En aan het einde van de crowdfundingcampagne verdubbelen we dit bedrag!

Meld je dus nu aan! Met jouw membership steun je ANNE+ én Zij aan Zij. Ja, dat vinden we leuk!!

 

Figuranten gezocht!

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het eraan toe gaat op de set van ANNE+? Grijp dan nu je kans, want volgende week en de week daarop gaan wij weer draaien op verschillende locaties in Amsterdam en we zijn nog hard op zoek naar figuranten van alle leeftijden en afkomsten.

Het gaat om de volgende data en tijden (tijden kunnen nog wijzigen):

- 16 december – Redactie (11:00 tot 12:30 uur)
- 17 december – Bedrijfsfeest (18:00 tot 21:00 uur)
- 18 december – Clubscene (19:30 tot 23:00 uur)
- 20 december – Theaterfoyer (13:30 tot 15:30 uur)

Stuur je gegevens naar figuratie@anneplus.nl en wie weet zien we je op de set! 

 *

Zij aan Zij gaat in de toekomst meer LBT-vrouwenprojecten en initiatieven ondersteunen.

Als member van Zij aan Zij draag je daar dus altijd aan bij.

 

Binnenkort lees je hier een exclusief en uitgebreid interview met de spelers en de makers van ANNE+.

 

 

"Ons doel is om de serie vrij toegankelijk te maken via internet. Door de mogelijkheid te bieden om de serie te bekijken met Engelse of Spaanse ondertiteling hopen we wereldwijd een publiek te kunnen bereiken. Als je ANNE+ steunt, steun je ook jongeren over de hele wereld die op zoek zijn naar representatie. Jij kan er voor zorgen dat ANNE+ de wereld over gaat; dat er meer seksuele diversiteit te zien is in de media. Dan ben jij daar ook een beetje verantwoordelijk voor. Samen kunnen we ANNE+ maken!"

www.anneplus.nl

Volg ANNE+ op Facebook en Instagram.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden