Ellen DeGeneres koopt ranch

Tegen het einde van het jaar kopen veel mensen een oudejaarslot; het is een beetje een traditie geworden. Het gemijmer over wat je zou doen als je een hele grote geldprijs wint is ook gewoon lekker, toch?

Maar sommigen onder ons hoeven het niet bij mijmeren te houden. Neem het beroemdste lesbische stel ter wereld: Ellen DeGeneres en Portia de Rossi. Zij kochten een leuk nieuw optrekje in Santa Barbara, werd vandaag bekend. Ze telden daar 7.2 miljoen dollar voor neer. Het is een monumentale ranch, gebouwd in 1845, met open haarden, olijfbomen, veranda's én interessante buren: Ashton Kutcher en Mila Kunis en Oprah's 'Promised Land'.

Ellen en Portia kochten eerder dit jaar een 'appartement' aan de oceaan, niet ver van hun laatste aankoop, voor de bescheiden som van 18.6 miljoen dollar. Wij mijmeren nog even door.

*

 

 

Zij aan Zij schrijft, verzamelt en publiceert relevante, interessante, spannende, grappige of aangrijpende content: Zo heb je altijd iets te lezen en ben je altijd op de hoogte. Daarnaast houden we een eventkalender voor je bij, kun je de oude magazines tot vijf jaar terug lezen in het online archief, hebben we datingmogelijkhedencontactadvertenties en een forum. Ook hebben we een infopoint, voor o.a. hulp en ondersteuning voor LBT-vrouwen en we bouwen continu aan een encyclopedie, waarin je alle bekende en belangrijke rolmodellenboeken en binnenkort ook films kunt terugvinden.

Dit alles kan alleen met jouw steun. Word nu member!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden