Zij en Seks: Het derde wiel

'Het begon als een avontuurtje, maar is al jaren aan de gang. Delen was nooit mijn sterkste kant, maar deze driehoeksverhouding is de beste seksuele relatie die ik tot nu toe heb gehad.'

Heleen is 34 en noemt zichzelf voor de grap 'het derde wiel aan de wagen' van een stel Jaap en Eva*. Jaren geleden wilde Eva haar man verrassen met een trio. Ze kenden elkaar uit de kroeg en Heleen was wel te porren voor dat idee. 'Het was altijd al mijn fantasie om een keer een trio te doen met een man en een vrouw. Ik kende dit stel al een beetje van het uitgaan, en vond ze allebei erg aantrekkelijk. Zij is lang en blond, hij half Italiaans en behoorlijk knap. Ik hoefde dus niet lang na te denken over dat voorstel.' De eerste avond waarop het drietal samen was, sprongen de vonken er vanaf. 'Het klikte meteen, vooral seksueel. Omdat zo duidelijk was dat zij samen zijn en ik er voor de lol een keer bij was, voelde het heel vrij. Niemand hoefde iets te bewijzen, zeg maar. Die eerste keer hebben Jaap en ik elkaar nauwelijks aangeraakt. Daar lag mijn interesse ook niet echt, ik heb vrouwen altijd veel leuker en spannender gevonden. Zijn grootste droom kwam uit: toekijken hoe twee vrouwen het met elkaar deden. Die avond ontdekte ik dat ik het ook heel erg leuk vond om naar een vrijend stel te kijken', lacht ze.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden