Bonte experimenten in bed

'Ik ben helemaal niet voor een gat te vangen, maar mijn nieuwe vriendin maakt het wel heel bont. We zijn een paar maanden samen, de eerste verliefdheid begint wat af te vlakken. Er komen allerlei 'werkelijkheden' naar boven die we eerst nog niet zo van elkaar zagen. Zo blijk ik meer een huismus te zijn die graag lekker kookt en wil zij liever naar een restaurant om te eten. Dat is nog tot daaraantoe.

Wat ook blijkt, is dat ze nogal buiten de lijntjes denkt in bed. Leuk, spannend, avontuurlijk, zou je zeggen. Dat was het eerst ook wel, maar ze gaat steeds verder in wat ze wil uitproberen. Ze doktert allerlei experimenten uit, die ik dan op mijn werk in de mail krijg. Ik heb al geleerd om standaard het geluid van mijn PC uit te zetten, want er zitten soms niet mis te verstane video's bij. Haar favoriete pillow-talk is ook in die categorie: Wat voor bizarre dingen kunnen we nog doen in bed.

Ja, nu wil je natuurlijk voorbeelden horen. Nou, ze is heel erg benieuwd naar bondage. Ik vind dat ook wel spannend, en we hebben elkaar ook weleens vastgebonden, maar wat zij nu wil: Geblinddoekt, met handen en voeten aan de hoeken van het bed vastgebonden worden, naakt natuurlijk, en dan twee uur alleen gelaten worden. Ze heeft ergens gelezen dat dat de sensatie verhoogt en heel erg spannend is. Ze wil dan dat ik na die twee uur binnenkom en met haar vrij. Ik kan me ondertussen alleen maar afvragen: Wat doe ik in die twee uur? Een film kijken? Het gaat voor mij gewoon net iets te ver, het is net iets te maf. Ik voel er dan niets meer bij, behalve de neiging tot lachen. Maar ik wil haar ook niet kwetsen. Dit experiment schuiven we even op de lange baan.

Iets anders waar ze door geïntrigeerd is, is eten. Chocolade bodypaint hebben we gedaan. Dat was leuk, lekker ook. Net als slagroom, hoewel de chocola me beter beviel. Het geeft wel een hoop rotzooi. Maar wat ze nu bedacht heeft...

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen en voetbal

Op 2Doc zie je de documentaire Copa 71, die het bijzondere verhaal vertelt van een wereldkampioenschap vrouwenvoetbal dat volledig uit de sportgeschiedenis moest verdwijnen.

Lees verder

Ongeschreven

Comedian Kim Schuddeboom staat nog tot eind mei met haar voorstelling in de theaters. Het is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, 'een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd.' We spraken haar.

Lees verder

Verliefd op een man

'Eerlijk gezegd lig ik compleet overhoop. Altijd gedacht dat ik 100% lesbienne was, maar sinds de komst van een nieuwe mannelijke collega ben ik hopeloos verliefd op hem.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden