Overgevoelig

Zij en Seks: Is dit een typisch geval van lesbische beddendood? Ik kan er niet meer tegen als ze me aanraakt. Aan liefde ontbreekt het niet.

'Ja, we zijn al lang samen. We hebben een druk leven, een drukke baan allebei en eerlijk gezegd komt het er dan niet van om de tijd te nemen en in bed te blijven. We knuffelen wel, er gaat geen dag voorbij zonder kus, maar vrijen is op dit moment uit ons programma verdwenen. En niet omdat we niet willen, of er niet naar verlangen. Maar tegenwoordig, als mijn vrouw avances maakt, wil mijn hoofd wel maar mijn lijf niet.

'Ik heb dit nooit eerder gehad', vertelt Karen (43). 'Als ik haar handen op mijn huid voel

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden