De strenge juf en het pashokje

'Wij hebben echt iets geweldigs ontdekt. Een beetje bij toeval, ik denk door een film die we zagen al weet ik niet meer welke. Er is echt een nieuw blik opengetrokken in onze slaapkamer, en daarbuiten trouwens. We beginnen er soms al 's morgens mee, bij het ontbijt. We verzinnen dan een nieuw verhaal, tasten de kaders een beetje af. We hebben allebei een onuitputtelijke fantasie, dus ik denk niet dat dit ooit saai wordt.'

Jolan en Esther zijn bijna drie jaar samen, en vorig jaar is Esther bij Jolan ingetrokken. Waar het met hun seksleven altijd wel goed zat, hebben ze nu de wonderde wereld van de rollenspellen ontdekt.

'Het idee sluimerde al wel een tijdje, maar het begon op een avond waar Jolan zat te zwoegen op een stukje dat ze voor haar werk moest schrijven. Toen ik haar vroeg hoe het ging, merkte ik dat ik opeens een heel andere, strenge stem opzette. Jolan keek me aan en we schoten allebei in de lach. 'Het helpt wel, als je me een beetje opjaagt' zei ze toen. 'Dan is het net alsof ik nog op school zit en mijn huiswerk af moet hebben.' Ik liet me dat geen twee keer zeggen en schoot meteen in de rol van strenge juf. Terwijl mijn studente haar huiswerk maakte, keek ik papers na. En wat was het warm in de collegezaal. Ik trok langzaam wat kledingstukken uit, en zei haar dat ook te doen als ze het warm had. Het was de eerste keer dat we

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden