The L word komt terug!

Sinds de zomer van 2017 gingen er al geruchten: Er zouden plannen zijn om een vervolg te maken op de lesbische hitserie The L word. Nu is het eindelijk officieel: Showtime gaat inderdaad acht nieuwe afleveringen maken.

Producent Ilene Chaiken, die The L word bedacht, is weer betrokken bij de serie als uitvoerend producent, dit keer samen met Marja-Lewis Ryan, meldt de Hollywood Reporter.

Jennifer Beals (Bette), Katherine Moennig (Shane) en Leisha Hailey (Alice) zullen hun rol uit de originele serie hervatten, en er zullen nieuwe karakters worden geïntroduceerd. Of Laurel Holloman (Tina), Mia Kirshner (Jenny), Sarah Shahi (Carmen) en Pam Grier (Kit) ook terugkomen is nog niet helemaal duidelijk.

Het is 10 jaar geleden dat het zesde en laatste seizoen van de -in 2004 gelanceerde- serie afliep.

Zij aan Zij vraagt zich af: Wat heeft de serie voor invloed gehad op jouw leven? Durfde je er bijvoorbeeld door uit de kast te komen? Kwam je er door The L word achter dat je op vrouwen valt? Keek je elke week met een groep vriendinnen? Of vond je de personages juist een verschrikking en haalde de serie je het bloed onder de nagels vandaan?

Voor een nieuw artikel hoort Rosanne heel graag jouw verhaal!

Stuur een mailtje (met foto=leuk) naar rosanne@zijaanzij.nl!

 

Het is echt waar: The L word komt terug!

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden