All You Need Is Queer Love

Duik in de uiteenlopende wereld van queer hartstocht en sensuele spanningen. Go Short is hét kortefilmfestival van Nederland. Van 3 tot en met 7 april vindt de elfde editie plaats in Nijmegen. Tijdens dit festival worden uiteenlopende korte documentaires, fictiefilms, animaties, kunstfilms en virtual reality-films vertoond. Ook zijn er vier late night-filmprogramma’s.

Op vrijdag 5 april zal het late night-programma All You Need Is Queer Love plaatsvinden. Je ziet die avond vijf korte films, waaronder Yulia & Juliet. Deze Nederlandse film is gebaseerd op de klassieke tragedie van Shakespeare en gaat over twee meisjes die verliefd op elkaar worden in een jeugdgevangenis.

 

 

De andere vier films die je die avond ziet zijn 1981, RICK, Self Destructive Boys en Pre-drink.

Meer informatie over het programma en het festival vind je op de website www.goshort.nl

 

Zij aan Zij mag kaartjes wegegeven voor All You Need is Queer Love op vrijdag 5 april in Nijmegen.

Win! Go Short: 2 kaartjes voor All You Need is Queer Love

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

 

 

Check ook de Facebook-pagina www.facebook.com/goshortfilmfest.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden