Ik ga vreemd

Jane (26) kan het niet laten: de verlokkingen van 'een ander'. Ook al gaat het alleen maar om seks, vreemdgaan zit blijkbaar in haar natuur, zegt ze. 'Het is pas geleden weer gebeurd. Hoewel ik sinds kort aan het daten ben met een heel leuk meisje, ben ik na een avond stappen bij iemand uit het café in bed beland. Het sloeg nergens op, we waren allebei dronken en ik ga hem nooit meer zien. Toch dook ik met deze vreemde man in bed. Ik neem me vaak voor dat het niet meer zal gebeuren, maar zo laat op de avond heb ik mezelf blijkbaar niet in de hand.'

Voor Jane is het niet de eerste keer. 'Als ik met iemand meer dan vriendschappelijk omga, verveel ik me snel. Het is niet zo dat ik haar niet leuk genoeg vind. Het is meer dat ik gewoon heel erg houd van nieuw en spannend en die nieuwigheid is er na een paar weken vaak wel vanaf.'

'Of ik haar ga vertellen van mijn avontuur buiten de deur weet ik niet. Dat heb ik de vorige keren wel gedaan, ik ben

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden