Ik ga vreemd

Jane (26) kan het niet laten: de verlokkingen van 'een ander'. Ook al gaat het alleen maar om seks, vreemdgaan zit blijkbaar in haar natuur, zegt ze. 'Het is pas geleden weer gebeurd. Hoewel ik sinds kort aan het daten ben met een heel leuk meisje, ben ik na een avond stappen bij iemand uit het café in bed beland. Het sloeg nergens op, we waren allebei dronken en ik ga hem nooit meer zien. Toch dook ik met deze vreemde man in bed. Ik neem me vaak voor dat het niet meer zal gebeuren, maar zo laat op de avond heb ik mezelf blijkbaar niet in de hand.'

Voor Jane is het niet de eerste keer. 'Als ik met iemand meer dan vriendschappelijk omga, verveel ik me snel. Het is niet zo dat ik haar niet leuk genoeg vind. Het is meer dat ik gewoon heel erg houd van nieuw en spannend en die nieuwigheid is er na een paar weken vaak wel vanaf.'

'Of ik haar ga vertellen van mijn avontuur buiten de deur weet ik niet. Dat heb ik de vorige keren wel gedaan, ik ben

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden