Stoute schoenen

'Ik ben soms kinderlijk rebels, ik denk omdat ik opgegroeid ben in een streng gelovig gezin en bij ons thuis was alles taboe. Toen ik op mijn 17de het huis uit ging, ben ik ook maar meteen uit de kast gekomen. Dat viel niet goed, en pas een paar jaar voor hun dood zijn mijn ouders me mondjesmaat gaan accepteren. Mijn broer woont aan de andere kant van de wereld en hem spreek ik een paar keer per jaar, verder is het me, myself and I. Dat ben ik zo gewend en het is comfortabel om vooral rekening met mezelf te houden.

Een relatie heb ik al ruim 10 jaar niet meer gehad. Wel heb ik allerlei spannende affaires gehad met getrouwde vrouwen. Er zijn zat swinger-websites en het is niet moeilijk om als vrouw alleen aan een avontuurtje te komen. De echtgenoten in kwestie zijn vaak op de hoogte van de escapades van hun vrouw, dus geheimzinnig gedoe hoeft gelukkig niet, toch was ik het op een bepaald moment zat om het derde wiel aan de wagen te zijn. 

Geen ruimte voor drama

Even dacht ik dat ik misschien tóch in de wieg gelegd was voor een monogame relatie, maar een paar dates verder besloot ik dat ik geen ruimte voelde voor bijbehorende drama's als jaloezie en onzekerheid. Veel vrouwen vinden het blijkbaar lastig dat ik zo avontuurlijk ingesteld ben op het gebied van seks en gruwelen bij de gedachte aan partnerruil of trio's. Prima, maar ik heb erg veel zin om gewoon te doen waar ik zin in heb.

Op een feestje hoorde ik een verhaal over een meisje dat niet zeker wist of ze lesbisch was. Haar oplossing was een afspraak maken met een escort, om erachter te komen of ze seks met een vrouw kon en wilde hebben, en uit te vinden hoe dat was. Die heeft ballen, was mijn eerste reactie. En hoewel het zelfs voor mij wat ver gezocht was, kon ik de gedachte aan betaalde seks niet uit mijn hoofd zetten.

Op een avond trok ik de stoute schoenen aan en ging op zoek

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden