Ken Je Mij Nog

Vanmorgen heel vroeg was ze bij Giel Beelen op de radio om de videoclip van haar nieuwste nummer aan te kondigen: Ken Je Mij Nog – en of we Emmy Eve nog kennen! Emmy Eve maakt verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem, wij spraken haar eerder dit jaar [het interview lees je hier] en haar nummer Underdog, een 'ode aan de LHBTQ-gemeenschap', kwam afgelopen zomer uit. [Lees meer en luister hier.]

Foto: Mark de Rooij

Met haar muziek laat Emmy Eve horen dat diversiteit oké is en liefde universeel, en dat zie je ook terug in de nieuwe videoclip van het nummer Ken Je Mij Nog.

Het nummer is 'een zoektocht naar erkenning van een liefde die er ooit geweest is. Een verbroken contact met vertroebelde herinneringen,' vertelt de zangeres. In een arthouse shortfilm-achtige sfeer zie je het contrast: licht en donker, toen en nu, en je ziet in elke kamer een gebroken spiegel, die 'refereert naar iets wat er was, maar niet meer bestaat.' Bekijk de mooie video!

 

Emmy Eve – Ken Je Mij Nog. Regie: Robin Zom, productie: Zember Films.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kannibalisme en Masturbatie

Verwacht het onverwachte: Met deze eerste EP maakt LIONSTORM het persoonlijkste project ooit. Vuige Muis en Skerrie Sterrie touren vanaf nu door Nederland en België.

Lees verder

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden