Ken Je Mij Nog

Vanmorgen heel vroeg was ze bij Giel Beelen op de radio om de videoclip van haar nieuwste nummer aan te kondigen: Ken Je Mij Nog – en of we Emmy Eve nog kennen! Emmy Eve maakt verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem, wij spraken haar eerder dit jaar [het interview lees je hier] en haar nummer Underdog, een 'ode aan de LHBTQ-gemeenschap', kwam afgelopen zomer uit. [Lees meer en luister hier.]

Foto: Mark de Rooij

Met haar muziek laat Emmy Eve horen dat diversiteit oké is en liefde universeel, en dat zie je ook terug in de nieuwe videoclip van het nummer Ken Je Mij Nog.

Het nummer is 'een zoektocht naar erkenning van een liefde die er ooit geweest is. Een verbroken contact met vertroebelde herinneringen,' vertelt de zangeres. In een arthouse shortfilm-achtige sfeer zie je het contrast: licht en donker, toen en nu, en je ziet in elke kamer een gebroken spiegel, die 'refereert naar iets wat er was, maar niet meer bestaat.' Bekijk de mooie video!

 

Emmy Eve – Ken Je Mij Nog. Regie: Robin Zom, productie: Zember Films.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Dales Prijs 2021

Lesbisch Archief Nijmegen krijgt Burgemeester Dales Prijs: 'De namen van LANijmegen en Ien Dales zijn vanaf die dag voor altijd eervol verbonden.' De uitreiking is te volgen via livestream.

Lees verder

Inclusieve diversiteit

We vragen inclusiviteit, maar we kijken niet genoeg binnen onze eigen gemeenschap. Dit is de perfecte tijd om tot nieuwe inzichten te komen.

Lees verder

Verkiezingsdebat 2021

COC Nederland: Wat gaan politici doen tegen de geweldsincidenten tegen LHBTI's? Moet zogenaamde 'LHBTI-genezing' verboden worden? Livecast op 5 februari.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden