Ken Je Mij Nog

Vanmorgen heel vroeg was ze bij Giel Beelen op de radio om de videoclip van haar nieuwste nummer aan te kondigen: Ken Je Mij Nog – en of we Emmy Eve nog kennen! Emmy Eve maakt verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem, wij spraken haar eerder dit jaar [het interview lees je hier] en haar nummer Underdog, een 'ode aan de LHBTQ-gemeenschap', kwam afgelopen zomer uit. [Lees meer en luister hier.]

Foto: Mark de Rooij

Met haar muziek laat Emmy Eve horen dat diversiteit oké is en liefde universeel, en dat zie je ook terug in de nieuwe videoclip van het nummer Ken Je Mij Nog.

Het nummer is 'een zoektocht naar erkenning van een liefde die er ooit geweest is. Een verbroken contact met vertroebelde herinneringen,' vertelt de zangeres. In een arthouse shortfilm-achtige sfeer zie je het contrast: licht en donker, toen en nu, en je ziet in elke kamer een gebroken spiegel, die 'refereert naar iets wat er was, maar niet meer bestaat.' Bekijk de mooie video!

 

Emmy Eve – Ken Je Mij Nog. Regie: Robin Zom, productie: Zember Films.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Laatste kans! Happiest Season

'Ik wil dat mensen zien hoe leuk het is als twee meisjes verliefd zijn op elkaar.' De romantische kerstkomedie met Kristen Stewart en Mackenzie Davis verdwijnt binnenkort van Netflix!

Lees verder

Horoscoop december 2021

'Probeer niet al te wanhopig op zoek te gaan naar liefde en aandacht, maar houd je eens wat meer bezig met wat jij zoekt in een vrouw.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Gayer dan verwacht

'Ruim een jaar lang fixeerde ik mij elke maand op alles in de media wat met vrouwen die op vrouwen vallen te maken had. (…) Ook in München blijf nog even fijn in mijn eigen gay bubbel.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden