Ken Je Mij Nog

Vanmorgen heel vroeg was ze bij Giel Beelen op de radio om de videoclip van haar nieuwste nummer aan te kondigen: Ken Je Mij Nog – en of we Emmy Eve nog kennen! Emmy Eve maakt verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem, wij spraken haar eerder dit jaar [het interview lees je hier] en haar nummer Underdog, een 'ode aan de LHBTQ-gemeenschap', kwam afgelopen zomer uit. [Lees meer en luister hier.]

Foto: Mark de Rooij

Met haar muziek laat Emmy Eve horen dat diversiteit oké is en liefde universeel, en dat zie je ook terug in de nieuwe videoclip van het nummer Ken Je Mij Nog.

Het nummer is 'een zoektocht naar erkenning van een liefde die er ooit geweest is. Een verbroken contact met vertroebelde herinneringen,' vertelt de zangeres. In een arthouse shortfilm-achtige sfeer zie je het contrast: licht en donker, toen en nu, en je ziet in elke kamer een gebroken spiegel, die 'refereert naar iets wat er was, maar niet meer bestaat.' Bekijk de mooie video!

 

Emmy Eve – Ken Je Mij Nog. Regie: Robin Zom, productie: Zember Films.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden