Mijn Yoni massage

De Yoni Massage (Yoni is Sanskrit voor vagina) groeit in populariteit en staat al enkele maanden op mijn lijstje. Seks met een vrouw, geweldig! Maar wat als een vrouw jou verleid en in volle overgave mag aanraken terwijl je geen gevoelens kan delen? Lastiger! Zeker voor mij. Ik ben graag intiem met een vrouw, en laat dit nu net strikt verboden zijn met een sexy masseuse. Toch ben ik super benieuwd naar deze spirituele massage en stiekem ben ik best toe aan een ontspanningsmomentje. Omdat ik niet zomaar een vreemde mijn Puni laat aanraken, doe ik een belrondje naar erotische massage salons. De eerste telefoniste vertelt mij - ervan uitgaand dat ik een hetero vrouw ben - meteen dat ik niet bang of onzeker hoef te zijn en dat de massage zeker niet van seksuele aard is. Lachend vertel ik dat ik wel vaker aangeraakt wordt door een vrouw... Uiteindelijk maak ik een afspraak bij een salon waar het goed bij voelt met een dame waarvan haar foto's en ervaringen mij aanspraken. Twee dagen later is het al zo ver! Ik laat het gewoon gebeuren, zonder verwachtingen...

 

Tien minuten te vroeg sta ik voor de massage salon. Die niks weg heeft van een erotische zaak of iets, maar eerder van een zakelijk bedrijfspand. Eigenlijk best wel fijn. Privacy staat voorop voor klanten. Toch heb ik niks te verbergen en is er geen schaamte voor de afspraak met een masseuse. Jezelf verwennen doe je toch ook? Dit vind ik precies ook zo'n verwenmomentje. Maar ik voel de spanning nu wel opkomen. Een beetje spannende zenuwen, maar ook twijfels; kan ik

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden