Weg van Mel

Toen ik haar vertelde wat ik voelde, nam ze mijn gezicht in haar handen en kuste me. Haar lippen. Er wakkerde iets in een adembenemende snelheid aan. Bij mij, bij haar. Er was geen houden meer aan. De brieven die volgden. De liefde. Het drama. Mijn hart dat dubbel brak. Gehavend wist ik na precies een jaar aan het slagveld te ontsnappen en me te redden uit het drijfzand waar ik tot aan mijn nek in zat. En ik ging op zoek naar het pad dat me naar de brug zou leiden waar Judith met haar boeken zat.

Weet je nog, het spannende feuilleton De vrouw op de brug? Zij aan Zij publiceerde de 32 delen wekelijks van maart tot en met augustus 2020. Arja Veerman schreef het verhaal over Annelies, haar ontdekking van de vrouwenliefde en haar relatie met Mel. Arja begon met schrijven van dit verhaal aangemoedigd door haar vrouw Claudia. Inmiddels heeft Uitgeverij De Fontein het verhaal gepubliceerd als ebook, onder de titel Weg van Mel.

Voordat Arja haar pen richtte op De Vrouw op de Brug | Weg van Mel, schreef ze verschillende kinderboeken. 'Dit genre was nieuw voor mij, het begon daarom ook met twijfel en onzekerheid.' Claudia motiveerde Arja door te schrijven. 'Er zitten best wat autobiografische stukjes in, maar vooral de fictie vond ik erg leuk om te doen. Op de pittige seksscenes, waarvan ik dacht: Wie zit hier op te wachten, is het niet veel te plat? kreeg ik ook weer positieve reacties. Dus ik ben doorgegaan met schrijven. Ik kreeg er veel plezier in om fantasie en werkelijkheid te mixen, het verhaal naar mijn hand te zetten.' Arja heeft mooie plannen voor de toekomst. Annelies en Mel komen niet meer terug, maar hele grote kans dat je komend jaar meer in 'dit genre' van Arja kunt lezen. We houden je op de hoogte!

 

Weg van Mel tref je aan als één ebook in drie delen: Verwarring, Vertrouwen en Nu of Nooit. De audio versie, ingelezen door Valentina de Wild, zal ook in deze drie delen verkrijgbaar zijn (via o.a. Kobo en Storytel) vanaf 15 januari 2022.

 

Het verhaal:

1. Verwarring

Het huwelijk van Annelies loopt op z'n einde. Ellendig genoeg, maar om de verwarring nog groter te maken, wordt ze daarnaast ook nog eens verliefd op Mel, een moeder van het schoolplein. De twee vrouwen vallen als een blok voor elkaar en belanden in een geheime en zinderende affaire die bol staat van verlangen, lust en drama.

2. Vertrouwen

Een paar stiekeme nachten in een hotel stuwt de passie tussen de vrouwen naar een hoogtepunt. Eenmaal weer thuis vraagt Annelies zich af of Mel nu dan écht de keuze voor haar durft te gaan maken. Is Mel te vertrouwen op haar woord of is Annelies verblind door lust en verlangen…?

3. Nu of nooit

Terwijl de relatie met Mel zich steeds vuriger ontwikkelt, knaagt er iets aan Annelies. Nu ze eenmaal van de vrouwenliefde heeft geproefd, wil ze die wild en vrij kunnen vieren. Ze zet Mel voor het blok, het is nú of nooit…

 

Weg van Mel koop je bijvoorbeeld via Boekenwereld of Bol.com.

 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden