Queer in het licht

Het boek kwam uit op Paarse Vrijdag: Queer in het licht staat vol inspiratie over én voor mensen die op hun eigen manier een liefdevolle bijdrage leveren aan de wereld, waarbij hun queeridentiteit één van de vele facetten is van hun persoonlijkheid.

In het boek vind je een bonte verzameling van 31 portretten en gedichten, van en over LHBTQI+ rolmodellen en queer helden. Ze lees je hoe bijvoorbeeld Naomie Pieter, Klauw Collective, Romy Rockx en Mandy Woelkens en Thorn de Vries ieder op hun eigen, liefdevolle manier de wereld hebben veranderd.

Queer in het licht is het debuut van Naomi Grant, met bijdragen van Rashida Moentadj, Rubaina Bhikhie en illustrator Nazrina Rodjan, vol verhalen over liefde, over pride, over het leven vieren, over helpen en doorgeven. Maar bovenal: over groots dromen en alles voor elkaar krijgen.

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandels en de webshop van ROSE stories.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De Geliefden

Debuut Willemijn Kranendonk: Jacqueline en Rosa hebben als twintigers een intense relatie maar gaan uit elkaar. Veertig jaar later kijken ze terug. Hebben ze de juiste keuzes gemaakt?

Lees verder

Hindostaans & Queer

Zichtbaar mét trots: We spraken vier powervrouwen over hun energieke strijdkracht, coming-out, religie en taboes. Samen strijden zij voor samenhorigheid en zichtbaarheid binnen én buiten de Hindostaanse gemeenschap.

Lees verder

Morgen ben ik weer alleen

'Ik wil haar liefde maar voor één nacht.' Jasha Eliane (21) bracht een nieuw nummer uit, over de korte liefde tussen twee vrouwen. 'Een verhaal waar veel mensen zich in zullen herkennen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden