Bizarre fantasieën

'Kun je je schuldig voelen over iets wat alleen in je hoofd gebeurt? Ik zou willen dat ik ze niet had, het zijn bijna dwanggedachten en ik word er vaak bang van omdat ik niet snap waar ik het vandaan haal.'

'Meestal gaat het over seks. Uit het niets dringt zich dan een beeld aan me op, een filmpje waarin ik bijvoorbeeld het shirt van mijn bazin opentrek en mijn nagels in haar borsten zet. Dat was 'm vanmorgen, terwijl we met meerdere mensen in een zoom meeting zaten. Mijn nagels trokken diepe, rode strepen over haar huid en toen hield het filmpje op. Het bleef zich herhalen en toen me een vraag gesteld werd heb ik mijn laptop dichtgeklapt om met een rotsmoes over een computercrash even later weer terug te keren in de meeting.

Ik heb niks tegen mijn baas, ik vind haar ook niet bijzonder aantrekkelijk en wil haar shirt al helemaal niet open rukken. Dit soort fantasieën slaan echt nergens op, maar ik heb ze regelmatig. Zo is er een terugkerende in de supermarkt. Gewelddadig is het en hij wordt opgeroepen door de meest doorsnee voorbijganger. Wel bijna altijd een vrouw. Het filmpje is dan dat ze voorover buigt om iets uit de vriezer te pakken, een pizza bijvoorbeeld, en dat ik haar van achter belaag, haar rok omhoog

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden