Bizarre fantasieën

'Kun je je schuldig voelen over iets wat alleen in je hoofd gebeurt? Ik zou willen dat ik ze niet had, het zijn bijna dwanggedachten en ik word er vaak bang van omdat ik niet snap waar ik het vandaan haal.'

'Meestal gaat het over seks. Uit het niets dringt zich dan een beeld aan me op, een filmpje waarin ik bijvoorbeeld het shirt van mijn bazin opentrek en mijn nagels in haar borsten zet. Dat was 'm vanmorgen, terwijl we met meerdere mensen in een zoom meeting zaten. Mijn nagels trokken diepe, rode strepen over haar huid en toen hield het filmpje op. Het bleef zich herhalen en toen me een vraag gesteld werd heb ik mijn laptop dichtgeklapt om met een rotsmoes over een computercrash even later weer terug te keren in de meeting.

Ik heb niks tegen mijn baas, ik vind haar ook niet bijzonder aantrekkelijk en wil haar shirt al helemaal niet open rukken. Dit soort fantasieën slaan echt nergens op, maar ik heb ze regelmatig. Zo is er een terugkerende in de supermarkt. Gewelddadig is het en hij wordt opgeroepen door de meest doorsnee voorbijganger. Wel bijna altijd een vrouw. Het filmpje is dan dat ze voorover buigt om iets uit de vriezer te pakken, een pizza bijvoorbeeld, en dat ik haar van achter belaag, haar rok omhoog

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden