Speeddaten met ANNE+

Vanaf 11 februari zie je de speelfilm ANNE+ wereldwijd op Netflix! Om deze lancering te vieren presenteren ANNE+ en Netflix samen de ANNE+ Love Boat.

Op zaterdag 12 februari wordt één van de pontjes bij Amsterdam CS omgetoverd tot een speciale Love Boat. De trip over het water is die dag extra speciaal, want je kunt meedoen aan speeddates op het pontje 'om de liefde in alle vormen te vieren!' Een uniek queer speeddate event, coronaproof, voor de LHBTQIA+ community.

Aanmelden begint op donderdag 3 februari en sluit op woensdag 9 februari om 23:59.

Meer info, FAQ en het aanmeldformulier vind je HIER.

 

Alles over ANNE+, zoals interviews, achtergronden en trailers, vind je hier!

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden