Anne Heche (1969- 2022)

Anne Heche: Je kent haar van een lange lijst films waar ze in speelde, van de vele televisieseries waar ze een rol in had, ook bijvoorbeeld als regisseur van de film If These Walls Could Talk 2 en van haar relatie met Ellen DeGeneres.

Foto: Anne Heche op de première van The Best of Enemies in New York City – 2019.

Op 5 augustus had Anne in Los Angeles een ernstig auto-ongeluk. Ze is een woning binnengereden, nadat ze eerder die dag al betrokken was bij een ander ongeluk. De woning in de wijk Mar Vista vloog in brand en het duurde meer dan een uur voordat Anne Heche kon worden bevrijd. Met onder meer ernstige brandwonden en hersenschade lag ze in het ziekenhuis in coma en haar toestand was dat weekend nog stabiel maar werd later kritiek. De politie heeft laten weten dat er verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen. Op 12 augustus overleed Anne Heche op 53-jarige leeftijd.

Op social media heeft Ellen DeGeneres gereageerd op het overlijden van Anne: This is a sad day. I'm sending Anne's children, family and friends all of my love. Anne heeft twee zonen, Atlas en Homer. Zij laten weten dat ze achterblijven met een onbeschrijflijk verdriet. 'We hopen dat ze nu vrij is van pijn, en hopelijk haar eeuwige vrijheid kan ervaren.'

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Date op een kinky party

Haar foto's laten mij stukjes zien van wie ze is. Een dominante blik, groene ogen, vrouwelijk gekleed en onbenaderbaar mooi. Gevaarlijk voor mij, weet ik, maar precies wat mij op dat moment trekt.

Lees verder

Roze Maatjes Rotterdam

'Het is fijn om met iemand gewoon over de liefde en de coming-out te praten, zonder angst voor een oordeel.' Caroline is via stichting Mara 'Roze Maatje' voor ouderen in Rotterdam.

Lees verder

Oscars 2023

De nominaties voor de 95ste Academy Awards zijn bekend: de films Tár, Everything Everywhere All At Once en The Whale zijn onze favoriet want ze scoren hoog op de LGBTQ-representatie-ladder!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden