Anne Heche (1969- 2022)

Anne Heche: Je kent haar van een lange lijst films waar ze in speelde, van de vele televisieseries waar ze een rol in had, ook bijvoorbeeld als regisseur van de film If These Walls Could Talk 2 en van haar relatie met Ellen DeGeneres.

Foto: Anne Heche op de première van The Best of Enemies in New York City – 2019.

Op 5 augustus had Anne in Los Angeles een ernstig auto-ongeluk. Ze is een woning binnengereden, nadat ze eerder die dag al betrokken was bij een ander ongeluk. De woning in de wijk Mar Vista vloog in brand en het duurde meer dan een uur voordat Anne Heche kon worden bevrijd. Met onder meer ernstige brandwonden en hersenschade lag ze in het ziekenhuis in coma en haar toestand was dat weekend nog stabiel maar werd later kritiek. De politie heeft laten weten dat er verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen. Op 12 augustus overleed Anne Heche op 53-jarige leeftijd.

Op social media heeft Ellen DeGeneres gereageerd op het overlijden van Anne: This is a sad day. I'm sending Anne's children, family and friends all of my love. Anne heeft twee zonen, Atlas en Homer. Zij laten weten dat ze achterblijven met een onbeschrijflijk verdriet. 'We hopen dat ze nu vrij is van pijn, en hopelijk haar eeuwige vrijheid kan ervaren.'

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden