Anne Heche (1969- 2022)

Anne Heche: Je kent haar van een lange lijst films waar ze in speelde, van de vele televisieseries waar ze een rol in had, ook bijvoorbeeld als regisseur van de film If These Walls Could Talk 2 en van haar relatie met Ellen DeGeneres.

Foto: Anne Heche op de première van The Best of Enemies in New York City – 2019.

Op 5 augustus had Anne in Los Angeles een ernstig auto-ongeluk. Ze is een woning binnengereden, nadat ze eerder die dag al betrokken was bij een ander ongeluk. De woning in de wijk Mar Vista vloog in brand en het duurde meer dan een uur voordat Anne Heche kon worden bevrijd. Met onder meer ernstige brandwonden en hersenschade lag ze in het ziekenhuis in coma en haar toestand was dat weekend nog stabiel maar werd later kritiek. De politie heeft laten weten dat er verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen. Op 12 augustus overleed Anne Heche op 53-jarige leeftijd.

Op social media heeft Ellen DeGeneres gereageerd op het overlijden van Anne: This is a sad day. I'm sending Anne's children, family and friends all of my love. Anne heeft twee zonen, Atlas en Homer. Zij laten weten dat ze achterblijven met een onbeschrijflijk verdriet. 'We hopen dat ze nu vrij is van pijn, en hopelijk haar eeuwige vrijheid kan ervaren.'

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Regenboogdagen Enschede

PrideWalk Twente, Queer Arts, symposium Th!nk with Pride, theater, karaoke, Queer night en een ontbijt: Bomvol programma tijdens de Regenboogdagen in Enschede en Hengelo.

Lees verder

Oudejaarsconference 2022

Claudia de Breij verzorgt dit jaar weer de Oudejaarsconference: De try-outs zijn begonnen en de voorstelling is vanaf nu al te zien in theaters door heel Nederland. Een voorproefje!

Lees verder

Bodytalk bestaat 35 jaar

Jubileum: Bodytalk in Utrecht werd 27 februari 1987 geopend door Feibe Zweers. Anno 2022 is Bodytalk nog steeds een belangrijk onderdeel van het gay uitgaansleven in Utrecht.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden