Anne Heche (1969- 2022)

Anne Heche: Je kent haar van een lange lijst films waar ze in speelde, van de vele televisieseries waar ze een rol in had, ook bijvoorbeeld als regisseur van de film If These Walls Could Talk 2 en van haar relatie met Ellen DeGeneres.

Foto: Anne Heche op de première van The Best of Enemies in New York City – 2019.

Op 5 augustus had Anne in Los Angeles een ernstig auto-ongeluk. Ze is een woning binnengereden, nadat ze eerder die dag al betrokken was bij een ander ongeluk. De woning in de wijk Mar Vista vloog in brand en het duurde meer dan een uur voordat Anne Heche kon worden bevrijd. Met onder meer ernstige brandwonden en hersenschade lag ze in het ziekenhuis in coma en haar toestand was dat weekend nog stabiel maar werd later kritiek. De politie heeft laten weten dat er verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen. Op 12 augustus overleed Anne Heche op 53-jarige leeftijd.

Op social media heeft Ellen DeGeneres gereageerd op het overlijden van Anne: This is a sad day. I'm sending Anne's children, family and friends all of my love. Anne heeft twee zonen, Atlas en Homer. Zij laten weten dat ze achterblijven met een onbeschrijflijk verdriet. 'We hopen dat ze nu vrij is van pijn, en hopelijk haar eeuwige vrijheid kan ervaren.'

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden