Sekskliniek

Brandende vragen of zorgen op het gebeid van seks? Bij de Sekskliniek kan iedereen terecht. Een team van drie experts staat voor je klaar, niets is taboe.

Presentator Jurre Geluk ontvangt de gasten en begeleidt ze naar de wachtkamer waar iedereen elkaar ontmoet op de grote bank. Met elkaar en met Jurre praten ze openhartig over waar ze tegenaanlopen op het gebied van seks. En dat is nodig, want veel mensen houden hun vragen, zorgen en kwaaltjes voor zichzelf.

Jurre: 'In dit programma ontmoet ik mensen die zich heel kwetsbaar opstellen met hun vragen over seks, liefde en hun lichaam. Ik heb groot respect dat ze hun onzekerheden op televisie willen delen. Laat ze je inspireren. Want praten over seks is alleen maar goed. En leuk.'

Foto door Tom Cornelissen/ BNNVARA

De experts zijn huisarts Leroy, soa-arts Menne en sekscoach Inge. Zij helpen bij de meest uiteenlopende zaken: zorgen om een te grote rechter schaamlip, de beste standjes bij overgewicht, bef- en vinger tips, vaginisme en vragen over anale seks.

De eerste aflevering kijk je terug op NPO Start, op dinsdag 13 september zie je de tweede aflevering, om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO 3.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden