Sekskliniek

Brandende vragen of zorgen op het gebeid van seks? Bij de Sekskliniek kan iedereen terecht. Een team van drie experts staat voor je klaar, niets is taboe.

Presentator Jurre Geluk ontvangt de gasten en begeleidt ze naar de wachtkamer waar iedereen elkaar ontmoet op de grote bank. Met elkaar en met Jurre praten ze openhartig over waar ze tegenaanlopen op het gebied van seks. En dat is nodig, want veel mensen houden hun vragen, zorgen en kwaaltjes voor zichzelf.

Jurre: 'In dit programma ontmoet ik mensen die zich heel kwetsbaar opstellen met hun vragen over seks, liefde en hun lichaam. Ik heb groot respect dat ze hun onzekerheden op televisie willen delen. Laat ze je inspireren. Want praten over seks is alleen maar goed. En leuk.'

Foto door Tom Cornelissen/ BNNVARA

De experts zijn huisarts Leroy, soa-arts Menne en sekscoach Inge. Zij helpen bij de meest uiteenlopende zaken: zorgen om een te grote rechter schaamlip, de beste standjes bij overgewicht, bef- en vinger tips, vaginisme en vragen over anale seks.

De eerste aflevering kijk je terug op NPO Start, op dinsdag 13 september zie je de tweede aflevering, om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO 3.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden