Dansen met Demonen

De in Haarlem geboren en in Amsterdam woonachtige Alice Olsthoorn heeft een grote following op TikTok, YouTube en Instagram. Zij is jurylid in Make-up Cup met Nikkie Tutorials geweest, was een tijdlang het campagne-gezicht voor Douglas, Happn, Tele2 en nog steeds voor Doritos. Voor het GSA Netwerk en COC Nederland heeft zij het nummer 'Safe Plees' gemaakt, waarbij zij aandacht vraagt voor genderneutrale toiletten op middelbare scholen in Nederland.

Alice creëerde als muzikant populariteit door viral hits als 'Fackboy' en 'Clownerij', won vervolgens als Beste Nieuwkomer bij The Best Social Awards en heeft sindsdien met haar muziek een meer serieuze weg ingeslagen. Haar zelf geproduceerde hyperpop vertelt over haar ervaringen als trans persoon in de media wereld.

'Dansen met Demonen'

Alice vindt Halloween een belangrijk feest voor queer personen. '.. daarom breng ik graag dit nummer uit wat gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden