Dansen met Demonen

De in Haarlem geboren en in Amsterdam woonachtige Alice Olsthoorn heeft een grote following op TikTok, YouTube en Instagram. Zij is jurylid in Make-up Cup met Nikkie Tutorials geweest, was een tijdlang het campagne-gezicht voor Douglas, Happn, Tele2 en nog steeds voor Doritos. Voor het GSA Netwerk en COC Nederland heeft zij het nummer 'Safe Plees' gemaakt, waarbij zij aandacht vraagt voor genderneutrale toiletten op middelbare scholen in Nederland.

Alice creëerde als muzikant populariteit door viral hits als 'Fackboy' en 'Clownerij', won vervolgens als Beste Nieuwkomer bij The Best Social Awards en heeft sindsdien met haar muziek een meer serieuze weg ingeslagen. Haar zelf geproduceerde hyperpop vertelt over haar ervaringen als trans persoon in de media wereld.

'Dansen met Demonen'

Alice vindt Halloween een belangrijk feest voor queer personen. '.. daarom breng ik graag dit nummer uit wat gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden