Dansen met Demonen

De in Haarlem geboren en in Amsterdam woonachtige Alice Olsthoorn heeft een grote following op TikTok, YouTube en Instagram. Zij is jurylid in Make-up Cup met Nikkie Tutorials geweest, was een tijdlang het campagne-gezicht voor Douglas, Happn, Tele2 en nog steeds voor Doritos. Voor het GSA Netwerk en COC Nederland heeft zij het nummer 'Safe Plees' gemaakt, waarbij zij aandacht vraagt voor genderneutrale toiletten op middelbare scholen in Nederland.

Alice creëerde als muzikant populariteit door viral hits als 'Fackboy' en 'Clownerij', won vervolgens als Beste Nieuwkomer bij The Best Social Awards en heeft sindsdien met haar muziek een meer serieuze weg ingeslagen. Haar zelf geproduceerde hyperpop vertelt over haar ervaringen als trans persoon in de media wereld.

'Dansen met Demonen'

Alice vindt Halloween een belangrijk feest voor queer personen. '.. daarom breng ik graag dit nummer uit wat gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden