Dansen met Demonen

De in Haarlem geboren en in Amsterdam woonachtige Alice Olsthoorn heeft een grote following op TikTok, YouTube en Instagram. Zij is jurylid in Make-up Cup met Nikkie Tutorials geweest, was een tijdlang het campagne-gezicht voor Douglas, Happn, Tele2 en nog steeds voor Doritos. Voor het GSA Netwerk en COC Nederland heeft zij het nummer 'Safe Plees' gemaakt, waarbij zij aandacht vraagt voor genderneutrale toiletten op middelbare scholen in Nederland.

Alice creëerde als muzikant populariteit door viral hits als 'Fackboy' en 'Clownerij', won vervolgens als Beste Nieuwkomer bij The Best Social Awards en heeft sindsdien met haar muziek een meer serieuze weg ingeslagen. Haar zelf geproduceerde hyperpop vertelt over haar ervaringen als trans persoon in de media wereld.

'Dansen met Demonen'

Alice vindt Halloween een belangrijk feest voor queer personen. '.. daarom breng ik graag dit nummer uit wat gaat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Onderzoek naar geweld

Hoewel Nederland bekend staat om zijn tolerantie, weten we dat er nog steeds veel geweld plaatsvindt om genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wat zet mensen aan tot dit geweld?

Lees verder

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden