Pink Parents

Bij veel kraamcadeaus wordt nog steeds uitgegaan van een standaardgezin bestaande uit een vader en een moeder. Maar wat als dat jonge gezin bestaat uit twee vaders? En wat geef je een kersvers gezin met twee moeders? Bovendien zijn er steeds meer ouders die hun kind graag genderneutraal willen opvoeden… Pink Parents is de allereerste webshop met cadeaus speciaal voor LHBTI+ ouders. Want die willen nèt zo graag shinen met mooie producten voor hun kleintje.

Tijdens haar zwangerschap kwam grafisch vormgever Sylvia erachter dat er maar weinig leuke cadeautjes zijn voor de niet-standaardgezinnen. Gebaseerd op haar eigen ervaring besloot ze daarom, samen met haar vriendin, een eigen webwinkel te starten voor deze zogenaamde 'roze ouders'.

Pink Parents biedt producten voor alle gezinsvormen: twee moeders, twee vaders, meer oudergezinnen, alleenstaande ouders en heeft zelfs een speciale genderneutrale collectie.

Cadeaupakketten

Pink Parents biedt niet alleen een uitgebreide collectie rompertjes en t-shirts voor allerlei gezinsvormen, maar ook zorgvuldig samengestelde pakketten die perfect zijn als kraamcadeau voor regenbooggezinnen. Naast een toepasselijk bedrukt rompertje bevatten deze cadeaupakketten een speenkoord en een set zogenaamde 'homofiele' doeken: hydrofiele doeken, maar met een Pink Parents knipoog in kleur en/of motief. Sommige pakketten bevatten daarnaast een toepasselijk boekje voor de kleine, zoals een boekje over een giraf die zich 'anders' voelt of een boekje over Noortje en haar twee mama's.

 

Zij aan Zij mag 2x een rompertje weggeven! De opdruk kies je zelf (je vindt ze hier).

Win! Een Pink Parents rompertje!

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

 

Ervaringsverhalen delen

Naast een uitgebreide webshop biedt Pinkparents.nl ook ruimte aan andere 'roze' (wens)ouders voor het delen van verhalen. Zo kun je ervaringen lezen en delen over bijvoorbeeld vaderdag voor een gezin met twee moeders, donorvaders, draagmoeders en andere ervaringen op het gebied van ouderschap en opvoeding.

De website van Pink Parents: pinkparentshop.nl

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden