Trash Lake

TRASH LAKE is een dansvoorstelling over seksuele diversiteit, gebaseerd op persoonlijke verhalen . Verschillende seksuele identiteiten - van kuis tot kinky - worden in de spotlights gezet. Wat door de één als trash wordt gezien, is voor de ander juist dé manier om zich seksueel te uiten.

De voorstelling is een mix van sounds en ritmes uit de house-, techno-, ballroom- en dancehall scenes. Gecombineerd met (urban en moderne) dans, spoken word, videoprojecties en lichteffecten.

TRASH LAKE vertelt het verhaal van een jongeman, The Searcher, die zijn seksuele identiteit als eenn vloek ervaart. In zijn zoektocht naar verbinding en intimiteit leert hij anderen kennen, die net als hij te maken kregen met vooroordelen en taboes. Langzaam maar zeker komt The Searcher in het reine met zichzelf en zijn omgeving.

 

'Tell me what makes me a man, or a woman. And who should I ask?!
Who am I when I’m just being myself, behind a mask?!
My sexuality is pure. Why can I embrace myself, but still society is insecure?!'

 

De personages en perspectieven in TRASH LAKE zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. Wat door de één als privé wordt gezien, is voor de ander juist dé manier om zich openlijk te uiten en andersom. Maar wie verder kijkt, ontdekt verrassende overeenkomsten. De boodschap van TRASH LAKE is: jouw seksualiteit én die van de ander mag er zijn!

De tour start met een première op vrijdag 20 januari in Theater Zuidplein te Rotterdam.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.xccc.nl/trashlake  

 

Over Xclusiv Company

Xclusiv Company is een Rotterdams dansgezelschap met roots in de hiphop, clubbing en ballroom cultuur en maakt theatervoorstellingen die kunstzinnig én street-credible, betekenisvol én entertainend zijn. Ze brengen daarin persoonlijke verhalen uit hun eigen omgeving tot leven met dans, muziek, woordkunst en visuele kunst.

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden