Vasistas

Na haar rake Oudejaars (nog steeds te zien op NPOStart!) is het voor Claudia de Breij later deze maand weer tijd om het podium op te gaan: Vanaf 22 februari zie je Vasistas, in theaters door heel Nederland. Een voorstelling vol liedjes die je de woorden geven om de wereld beter te begrijpen, op de momenten dat je ze nodig hebt.

Vasistas, dat was toch haar nieuwste boek? Ja, dat klopt [hier lees je meer], en de liedjes uit de voorstelling komen dan ook uit die bundel vol gedachten en ideeën. In de voorstelling spelen deze liedjes van Claudia de hoofdrol: In het avondvullend programma hoor je ze allemaal, begeleid door de fenomenale band van Marcel Fisser. 

De publieksfavorieten mogen natuurlijk niet ontbreken, op de website van Claudia kun je alvast een verzoeknummer opgeven. Daar vind je ook de hele speellijst en kun je kaarten bestellen: www.claudiadebreij.nl

 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden