Vasistas

Na haar rake Oudejaars (nog steeds te zien op NPOStart!) is het voor Claudia de Breij later deze maand weer tijd om het podium op te gaan: Vanaf 22 februari zie je Vasistas, in theaters door heel Nederland. Een voorstelling vol liedjes die je de woorden geven om de wereld beter te begrijpen, op de momenten dat je ze nodig hebt.

Vasistas, dat was toch haar nieuwste boek? Ja, dat klopt [hier lees je meer], en de liedjes uit de voorstelling komen dan ook uit die bundel vol gedachten en ideeën. In de voorstelling spelen deze liedjes van Claudia de hoofdrol: In het avondvullend programma hoor je ze allemaal, begeleid door de fenomenale band van Marcel Fisser. 

De publieksfavorieten mogen natuurlijk niet ontbreken, op de website van Claudia kun je alvast een verzoeknummer opgeven. Daar vind je ook de hele speellijst en kun je kaarten bestellen: www.claudiadebreij.nl

 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden