Lipstick Lover

Janelle Monáe heeft haar nieuwe single 'Lipstick Lover' uitgebracht, de track kreeg ook meteen een video, vol met body positive, sex positive en women positive vibes.

Luister de track hier en bekijk de video!

Naast haar nieuwe single heeft Janelle bekend gemaakt dat haar album The Age of Pleasure op 9 juni dit jaar uit zal komen. 

Janelle Monáe (1985) is een 8x Grammy Award-genomineerde zangeres, songwriter, producer, performer en mode-icoon die wereldwijd bekend staat om haar onnavolgbare stijl en visionaire geluid.

In 2007 kwamen haar eerste nummers uit, de single Many Moons leverde haar meteen een Grammy nominatie op. Haar eerste album kwam uit in 2010 en vanaf dat moment sleepte ze vele awards in de wacht. Haar tweede solo album, The Electric Lady, kwam uit in 2013, het studioalbum Dirty Computer kwam uit in 2018, waarop het bekende nummer Pynk staat, een ode aan de vagina. De Nederlandse ontwerper Duran Lantink maakte het vulva-pak voor de clip. Dit pak is inmiddels te bewonderen in Het Centraal Museum in Utrecht.

Ook is Janelle een gevierd actrice. Je zag haar in de films Moonlight (2016) Harriet (2019) en onlangs nog in Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Meer Janelle op www.jmonae.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Janelle “Jane” Monáe (@janellemonae)

 

www.instagram.com/janellemonae

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden