Lipstick Lover

Janelle Monáe heeft haar nieuwe single 'Lipstick Lover' uitgebracht, de track kreeg ook meteen een video, vol met body positive, sex positive en women positive vibes.

Luister de track hier en bekijk de video!

Naast haar nieuwe single heeft Janelle bekend gemaakt dat haar album The Age of Pleasure op 9 juni dit jaar uit zal komen. 

Janelle Monáe (1985) is een 8x Grammy Award-genomineerde zangeres, songwriter, producer, performer en mode-icoon die wereldwijd bekend staat om haar onnavolgbare stijl en visionaire geluid.

In 2007 kwamen haar eerste nummers uit, de single Many Moons leverde haar meteen een Grammy nominatie op. Haar eerste album kwam uit in 2010 en vanaf dat moment sleepte ze vele awards in de wacht. Haar tweede solo album, The Electric Lady, kwam uit in 2013, het studioalbum Dirty Computer kwam uit in 2018, waarop het bekende nummer Pynk staat, een ode aan de vagina. De Nederlandse ontwerper Duran Lantink maakte het vulva-pak voor de clip. Dit pak is inmiddels te bewonderen in Het Centraal Museum in Utrecht.

Ook is Janelle een gevierd actrice. Je zag haar in de films Moonlight (2016) Harriet (2019) en onlangs nog in Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Meer Janelle op www.jmonae.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Janelle “Jane” Monáe (@janellemonae)

 

www.instagram.com/janellemonae

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden