Lipstick Lover

Janelle Monáe heeft haar nieuwe single 'Lipstick Lover' uitgebracht, de track kreeg ook meteen een video, vol met body positive, sex positive en women positive vibes.

Luister de track hier en bekijk de video!

Naast haar nieuwe single heeft Janelle bekend gemaakt dat haar album The Age of Pleasure op 9 juni dit jaar uit zal komen. 

Janelle Monáe (1985) is een 8x Grammy Award-genomineerde zangeres, songwriter, producer, performer en mode-icoon die wereldwijd bekend staat om haar onnavolgbare stijl en visionaire geluid.

In 2007 kwamen haar eerste nummers uit, de single Many Moons leverde haar meteen een Grammy nominatie op. Haar eerste album kwam uit in 2010 en vanaf dat moment sleepte ze vele awards in de wacht. Haar tweede solo album, The Electric Lady, kwam uit in 2013, het studioalbum Dirty Computer kwam uit in 2018, waarop het bekende nummer Pynk staat, een ode aan de vagina. De Nederlandse ontwerper Duran Lantink maakte het vulva-pak voor de clip. Dit pak is inmiddels te bewonderen in Het Centraal Museum in Utrecht.

Ook is Janelle een gevierd actrice. Je zag haar in de films Moonlight (2016) Harriet (2019) en onlangs nog in Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Meer Janelle op www.jmonae.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Janelle “Jane” Monáe (@janellemonae)

 

www.instagram.com/janellemonae

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden