Leuke uniseks tassen

Ben je op zoek naar een trendy en veelzijdige tas? Zoek niet verder, want in dit artikel delen we de leukste uniseks tassen van dit moment. Of je nu een man of vrouw bent, deze tassen zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en van hoogwaardige kwaliteit. Dus of je nu op zoek bent naar een schooltas, laptoptas of tas waarin je je boodschappen tijdens een bezoekje aan de supermarkt gemakkelijk in kunt meenemen, wij vertellen het je! Het leuke aan deze tassen is namelijk dat ze niet alleen geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, maar dus ook ideaal zijn om te matchen met vrijwel iedere outfit. Dus ben jij op zoek naar een leuke tas, die je gemakkelijk overal voor kunt gebruiken, lees dan verder.

Rugzakken

Een rugzak is natuurlijk een must have tas voor zowel mannen als vrouwen. Het biedt voldoende ruimte om al je belangrijke spullen mee te nemen, zoals laptops, boeken en andere benodigdheden. Ook wanneer je op zoek bent naar een kinderrugzak zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een minimalistisch ontwerp met strakke lijnen en neutrale kleuren voor een moderne look. Wil je dat je deze tas met iedere outfit kunt matchen en wil je niet te opvallend zijn, dan is het aan te raden om voor een neutrale kleur te kiezen. Kleuren die het vaak ontzettend goed doen zijn grijs, blauw en zwart. Wil je toch iets meer kleur, dan kun je wel kiezen voor een combinatie van wat lichtere kleur tas met bijvoorbeeld pasteltinten. Zo houd je het namelijk wel subtiel.

Schoudertassen

Schoudertassen zijn perfect voor wie op zoek is naar een elegante en praktische tas. Ga voor een medium formaat met genoeg vakken en verschillende ruimtes, zodat je je spullen goed georganiseerd kunt opbergen. Hoe vervelend is dat wanneer je iets nodig hebt, je eerst je hele tas overhoop moet halen voordat je bijvoorbeeld je sleutelbos hebt gevonden. Leer en canvas zijn populaire materialen die zorgen voor duurzaamheid en ook een luxe uitstraling. Qua model zijn er ontzettend veel mogelijkheden en is het wel belangrijk om even goed te kijken waar je voor gaat, zodat het model voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. Zo heb je namelijk een aantal uitgesproken modellen die niet direct door iedere man worden gedragen.

Crossbody tassen

Crossbody tassen zijn ideaal als je je handen vrij wilt hebben. Draag hem schuin over je borst voor extra comfort en veiligheid. Kies voor een compact formaat met een verstelbare riem, zodat je de lengte naar wens kunt aanpassen. Dit type tas is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor avondjes uit. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon, geld en andere toebehoren in je tas mee kunnen nemen, zonder dat je bijvoorbeeld iets in de hand hoeft te houden of in je broekzakken moet doen. Daarbij komt ook dat deze tas je outfit een extra boost geeft, waardoor je er nog leuker uit ziet die avond.

Clutches

Clutches zijn compacte en stijlvolle tassen die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Of het nu een bruiloft, feestje of etentje is, een clutch voegt direct een beetje extra glamour toe aan je outfit. Kies voor een opvallend ontwerp met glitters, metallic details of een opvallende kleur. Ben je op zoek naar een uniseks uitvoering, dan is het aan te raden om te kiezen voor een effen kleur, zonder al te veel randzaken. Nu is deze tas niet direct bij uitstek geschikt als uniseks tas, maar willen we hem wel expliciet met je bespreken, omdat deze eigenlijk in iedere gardarobe thuishoort!

*