Co&Zo – Zo blijf je in gesprek als je samen kinderen opvoedt

Co&Zo is de succesvolle podcast (met zo'n 70.000 luisteraars per maand) van Rick Paul en Nina, waarin ze eerlijk en openhartig vertellen over hun ervaringen en uitdagingen met het co-ouderschap. Co&Zo, de podcast én het boek, richt zich op co-ouders, fulltime ouders en stief/bonusouders (en nieuwsgierige kinderlozen) die op zoek zijn naar ervaringsverhalen en inspiratie over samen kinderen opvoeden.

Dat er co-ouders, fulltime ouders, single ouders, samengestelde gezinnen en dus verschillende familievormen bestaan is een feit, maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: goede communicatie tussen de (co-)ouders is cruciaal. Want wat als de ene ouder al eerder aan het kind wil vertellen dat Sinterklaas niet bestaat dan de ander? En wat als jullie kind ernstig ziek wordt, hoe ga je dan om met de gezamenlijke angst en de zorgverdeling?

Een inspirerend én eerlijk boek over opvoeden, over angsten en verwachtingen, over hoe je je eigen opvoeding hebt ervaren, wat je daaruit meeneemt voor je eigen kind en hoe je met elkaar in gesprek blijft, óók wanneer het schuurt. En wat blijkt: de overeenkomsten tussen alle verschillende familievormen zijn veel groter dan de verschillen.

Co&Zo is geschreven door Rick Paul van Mulligen en Nina de la Croix. Lees ons interview!

Uitgeverij Cargo, ISBN: 978 94 031 2925 9 | Ook verkrijgbaar als e- en audioboek.