Holebibib: Auteurslezing Bart Stouten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 mei 2017
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Type: Overige
Website: www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis Antwerpen
Straat: Draakplaats 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Auteurslezing Bart Stouten – Het Huilt voor jou Bijzondere vriendschappen en vele avonturen in Syrië waren de inspiratie voor ‘Het Huilt voor jou’. Bart vertelt ronduit over zijn reizen en beantwoord al jouw vragen en bedenkingen over het boek. Inspirerende beelden leiden je mee door deze lezing. Wie weet neem je wel een gesigneerd exemplaar mee naar huis? We sluiten af met een receptie. SYNOPSIS Syrië 2012. Nauwelijks een jaar geleden richtte de Syrische dictator Bashar-al-Assad voor het eerst zijn wapens op Arabische Lente-betogers. Het conflict breidt stilaan uit. Borg, die online de jonge artistieke dokter Tewfik leerde kennen, waagt het om een bezoek te brengen aan de bedreigde regio. Hij komt terecht in de coulissen van de oorlog, waar het dagelijkse leven zich ondanks alles probeert te handhaven. Borg raakt verstrikt in een liefdeskwartet van jonge mensen die op elkaar zijn aangewezen in het eenzame woestijndorpje waar hij te gast is. Tewfik wil samen met zijn vriendin Azzah vluchten naar het Westen met de hulp van Borg, wiens naïeve liefde voor Tewfik misbruikt wordt.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden