Met Jonge Utrechtenaers naar de Efteling

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 augustus 2017
Tijd: 11.00 - 23.00 uur
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/133184750566843/

Locatie:

Naam: Efteling
Straat: Europalaan 1
Plaats: Kaatsheuvel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe attractie Symbolica? Of heb je gewoon zin in een gezellig dagje pretpark met een leuke groep mensen? Zoals ieder jaar gaat de Jonge Utrechtenaers samen met de Gaymers EU weer naar de Efteling!


De Jonge Utrechtenaers is een open, straight-friendly LHBT+ jongerengroep die Utrecht die elke week een activiteit voor jongeren organiseert. Wil je meer informatie, heb je vragen, of wil je graag eerst een keer contact, als je voor de eerste keer komt bijvoorbeeld, mail dan naar activiteiten@jonge-utrechtenaers.nl of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden