Speeddaten 25-40 jaar

Algemene informatie:

Geplaatst door: SPOTforall
Datum: 22 oktober 2017
Tijd: 14.00
Type: Overige
Website: www.spotforall.nl

Locatie:

Naam: Bar ThomTom
Straat: Van Welderenstraat 65
Postcode: 6511 MD
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

SPEEDDATEN 25-40 jaar


 


Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je. Na vier minuten klinkt de bel en schuift de ene helft van de singles door naar de volgende tafel. De andere helft van de singles blijft zitten. Zo heb je steeds een andere gesprekspartner tegenover je. Na elk gesprek vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?


Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je bij een wederzijdse “ja” elkaars gegevens (naam en emailadres). Vervolgens kunnen jij en je match zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.


Reserveer je plek door je gegevens in te vullen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie.


   


Deelname € 15,00 – p.p. inclusief een welkomstdrankje.
Let op: reserveer je voor 8 oktober dan ontvang je € 3,00 korting op je reservering! 


Deelname vanaf 14 personen. 


Het speeddaten wordt georganiseerd in bar ThomTom in Nijmegen. We starten met speeddaten om 14.00 uur. Bar ThomTom is dan nog gesloten. Om 16.00 uur gaat de bar open. Na afloop van het speeddaten kun je nog blijven om een borreltje te drinken.


Opgeven kan via info@spotforall.nl onder vermelding van "speeddaten" en je naam, leeftijd en mailadres (te gebruiken bij een eventuele wederzijdse "ja").    

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden