L-week: Film Angry Indian Godesses

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 november 2017
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: http://www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Bekroonde regisseur Pan Nalin (Samsara, 2001) maakte met Angry Indian Goddesses India’s eerste vrouwelijke buddy film: een fris, realistisch portret van vrouwen in het moderne India.
Mode-fotografe Frieda brengt haar beste vriendinnen vanuit heel India samen in haar ouderlijke huis in het schilderachtige Goa waar ze aankondigt te gaan trouwen. Een spontaan vrijgezellenfeest ontstaat en de week die volgt ontaardt in een achtbaan van onderlinge ontboezemingen, vriendschap, conflicten en verzoeningen. Te midden van het feestgedruis
borrelen echter ook geheimen, spanningen en verdriet op. Toch zijn de vriendinnen vastberaden om de dag te plukken, totdat het lot een dramatische wending neemt.

Deze activiteit is gratis en vindt plaats op de zolder van Het Roze Huis.

Het event kadert in de L-week: een event voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden. Alle info kan je vinden op: www.hetrozehuis.be/l-week-2017. Blijf op de hoogte door de pagina L-week te liken.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden