Nationale verkiezing Miss Travestie Holland 2017

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 oktober 2017
Tijd: 16.00 uur
Type: Groot Event
Website: www.misstravestieholland.nl

Locatie:

Naam: Villa Thalia
Straat: Kruiskade 31
Postcode: 3012 EE
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Wie wordt Miss Travestie Holland 2017 en wie gaat een jaar lang de titel Miss Travestie Holland 2017 promoten?
De verkiezing Miss Travestie Holland 2017 wordt dit jaar de 30ste Editie, een jubileum, vier het met ons mee!
Wij zetten ons met de Nationale verkiezing van Miss Travestie Holland in om het taboe rond homoseksualiteit en transgenderisme te doorbreken en proberen wij landelijk bekendheid te geven aan homoseksualiteit, transgenderisme en strijden wij voor meer tolerantie en maatschappelijke acceptatie.


Ook dit jaar zijn we op zoek naar Missen & Acts, die laten zien wie ze zijn, die vooral zichzelf zullen zijn, stralen en trots zijn op wie ze zijn.
Missen die een Statement willen maken maar ook willen strijden voor de fel begeerde titel van Miss Travestie Holland 2017.


Link van een korte weergave van de verkiezing Miss Travestie Holland+ 2016:  https://www.youtube.com/watch?v=PVsRHxaH-q8


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden