Midwinter Vrouwenweekend 2017

Algemene informatie:

Geplaatst door: LaFemme050
Datum: 28 december 2017
Tijd: vanaf 14.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: www.dediekn.nl

Locatie:

Naam: Boerderij De Diek'n
Straat: Dijkumerweg 2
Postcode: 9914 TH
Plaats: Zeerijp
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom een lang weekend naar het Groninger Hoogeland en geniet van lekker eten, gezelligheid, leuke activiteiten en een knallend Oudjaarsfeest.
Je bent vanaf donderdag 28 december weer van harte welkom op Boerderij de Diek’n om het jaar 2017 tijdens een paar leuke dagen af te sluiten met andere vrouwen.  zie website www.dediekn.nl  kijk bij arrangementen onder het kopje vrouwen!


We hebben een aantal arrangementen samengesteld, maar je kunt ook een nacht langer of korter komen. De prijzen van de arrangementen zijn inclusief alle activiteiten met uitzondering van de taxi naar Groningen vrijdagavond 29 dec. De arrangementen zijn incl. ontbijt en avondmaaltijd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden