TWINparties Utrecht, de kersteditie met Rainbouw Walking Diner

Algemene informatie:

Geplaatst door: BrendaFeest
Datum: 25 december 2017
Tijd: 17:00 - 22:00
Type: Cafe & Party
Website: www.twinparties.nl

Locatie:

Naam: Cafe Hofman
Straat: Jans Kerkhof 17a
Postcode: 3512 BM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Op Kerstavond (24 dec) vindt er een wel heel bijzondere editie van TWINparties Utrecht plaats. Met een Rainbow Walking Diner en onze DJ's Helene en Sandra wordt het een echte Kerstsfeer. Voor 15 euro kun je mee eten. Je kiest minimaal 3 gerechten uit het menu dat je via de email kunt opvragen (info@brendaoosterbaan.nl). Let op voor het feest betaal je entree van 7 euro zoals jullie dat gewend zijn. Kijk op de website van TWINparties voor meer informatie.


Let op de eerder aangekondigde editie in Utrecht op 19 dec komt te vervallen ivm met een festival op het janskerkhof die we niet wisten doen de data voor 2017 werden vastgesteld. www.twinparties.nl

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden