Holebibib nodigt uit: Auteurslezing Gaby den Held

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 juli 2018
Tijd: 16:00 - 18:00
Type: Overige
Website: www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Gaby Den Held, we hadden deze sympathieke schrijver al eens op bezoek. En nu heeft hij een nieuw boek uit, zijn tweede roman Reünie. . Een tragikomedie over wraak, uitmondend in een Reünie, altijd al een snelkookpan van voorheen smeulende emoties. Dat vinden we bij de Holebibib heel leuk, dus daarom nodigen we hem deze keer ook weer uit. 
We interviewen Gaby en hij leest voor uit zijn boek. Als toeschouwer kan je hem met je vragen bestoken en hem natuurlijk ook voor een opdracht in je boek vragen.
Kartonnen Dozen is ook aanwezig om het nieuwe boek aan te schaffen.
Wil je hier ook bij zijn? Kom dan ook!
Dit is een gratis evenement, geen tickets en geen reservaties.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Altijd alles delen

Ik ben nogal van het praten. Blijkbaar erger ik mijn vriendin daarmee, ze heeft het gevoel dat ik elk aspect van ons leven doodanalyseer. Het beklemt haar. Ligt dat aan mij? Wat zou jij doen?

Lees verder

Wie is er bang voor gender?

Judith Butler maakt niet alleen de gendertheorie toegankelijk voor een breed publiek, maar trekt ook fel van leer tegen de opkomende antigenderbeweging. In 'De kleine Butler' een inleiding op diens werk.

Lees verder

Bij jou of bij mij?

'En die doos die in de kelder stond, wat is daar de bedoeling dan verder mee?' Ik zag de figuurlijke radertjes in Lisa's hoofd alles een plek geven. 'Wat een verhaal.' – Fran & The City

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden