Pann 25+

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 mei 2018
Tijd: 22.30 - 4.00
Type: Cafe & Party
Website: http://pann.nl/events/25-05-pann-25/

Locatie:

Naam: De Helling
Straat: Helling 7
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Na de uitverkochte eerste editie van 2018 komen we terug met een wederom superstrakke PANN 25+! Onderstreep 25 mei in je agenda en ben er snel bij, we can’t wait to see you there!


Het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.


Leeftijd
It’s in the name: PANN 25+ is vanaf 25 jaar. Zorg dat je jouw identiteitsbewijs bij je hebt, want deze wordt bij de ingang gecontroleerd.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden