Queer aan Zee goes Disobedience

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 juli 2018
Tijd: Verzamelen vanaf 19.30 uur
Type: Overige
Website: https://queeraanzee.wordpress.com/2018/07/10/16-juli-queer-aan-zee-goes-disobedience/

Locatie:

Naam: Pathé Buitenhof
Straat: Buitenhof 20
Postcode: 2513 AG
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Maandag 16 juli gaan we met een groepje van Queer aan Zee naar de film Disobedience in Pathé Buitenhof in Den Haag. Vanaf 19.30 uur verzamelen we in grand café Pathé Buitenhof, waar we eventueel nog wat te drinken halen om mee te nemen naar de zaal. De film begint om 20.10 uur.


 


Wil je met ons mee? Kom maar hoor, vinden we alleen maar gezellig! Je moet wel even zelf je kaartje kopen. De eerste tickets zijn gekocht voor zaal 2 op rij 10, stoelnummers 12, 13 en 14. Wil je bij ons aanschuiven, kies dan simpelweg een aansluitend nummer. Het bij elkaar zitten gaat dan gemakkelijk lukken.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden