Brainstorm

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 september 2018
Tijd: 11:00
Type: Overige
Website: www.poink.info

Locatie:

Naam: De Roze Bunker
Straat: Sint Catharinaplaats 10
Postcode: 6811 BS Arnhem
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

BRAINSTORMEN MET POINK
- Zondag 9 september 2018 -

Wil je samen nieuwe activiteiten bedenken voor en door lesbische  vrouwen, regio Arnhem-Nijmegen? Ideeën delen met elkaar? De Poink-agenda vullen met mooie en diverse activiteiten? Kom ook naar de brainstorm en doe mee!

Samen met Poink kan iedereen een activiteit bedenken en uitvoeren. Om hier een extra impuls aan te geven organiseert Poink brainstorms. We bedenken nieuwe activiteiten en kijken samen naar wie, wat, waar en wanneer. We reiken tips aan en wisselen ervaringen uit. De brainstorm is bedoeld voor iedereen die een leuk idee heeft en/of graag iets organiseert.


 


Heb je dus een goed idee voor een activiteit en schuif je graag aan? Wil je via een brainstormtechniek jouw leukste idee ontdekken? Wil je ook een keer (samen met iemand) een activiteit organiseren? Wil je tips en ideeën uitwisselen met anderen hierover? Ben je benieuwd hoe het in zijn werk gaat als je iets wilt organiseren?

We starten om 11.00 uur, lunchen samen en sluiten om 15.00 uur af. Er zijn geen kosten aan de brainstorm verbonden. De lunch krijg je van Poink.

Meld je aan voor de brainstorm via:
poinkbrainstorm@gmail.com

Tot dan!

Deze activiteit wordt georganiseerd door Lenny en Silvie. 

Wanneer: Zondag 9 september 2018 van 11.00 tot 15.00 uur
Waar: locatiegegevens volgen na aanmelding
Kosten: Geen. Poink biedt je een lunch aan
Aanmelden:
poinkbrainstorm@gmail.com
Uiterste aanmelddatum: Graag uiterlijk zondag 2 september 2018


Poink 


voor vrouwen die van vrouwen houden


regio Arnhem-Nijmegen


www.poink.info

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden