Roze Feest

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 oktober 2018
Tijd: 20.00
Type: Cafe & Party
Website: www.rocarosa.nl

Locatie:

Naam: Fluor
Straat: Oude Fabriekstraat 29
Postcode: 3812 PA
Plaats: Amersfoort
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Roca Rosa, hét roze koor van Amersfoort, organiseert een feestelijke avond voor alle LHBTI’ers (en hun vrienden) uit Amersfoort en omgeving. Het koor brengt nieuw repertoire ten gehore dat zoals vanouds divers is. Popsongs, liedjes uit de musicals West Side Story en The Sound of Music, classics uit het American Songbook en Nederlandstalige liedjes worden in enkele korte optredens gepresenteerd.


Deze avond is er ook een gastoptreden van zanger/saxofonist Harry de Beer en pianist Jeroen van den Tempel. Zij brengen een deel uit hun programma “Ongehoord”, waarin zij aan de haal gaan met klassieke muziek. Acht klassieke liederen zijn door het duo speels bewerkt tot kleinkunst.


Het wordt een avond met voor elk wat wils. Praten, drinken, luisteren en lekker uit je dak gaan op muziek die wordt verzorgd door DJ Jan.


Het feest vindt plaats in de cafézaal van poppodium Fluor in het centrum van Amersfoort. Aanvang 20:00 uur.


Fluor is gevestigd op de Oude Fabriekstraat 29, 3812 PA Amersfoort. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en de parkeergarage Eemplein op loopafstand. Uitrijkaarten zijn voor 6 euro te koop.


Kaarten € 13,50 (€ 15,- inclusief servicekosten) en zijn te bestellen op: www.fluor033.nl/programma. Nadere info via: info@rocarosa.nl.


Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden