Join us With Pride - Stille Dorst (film)

Algemene informatie:

Geplaatst door: connie_ihlia
Datum: 13 december 2018
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.ihlia.nl/randprogrammering-with-pride/stille-dorst/

Locatie:

Naam: Forumzaal OBA Oosterdok
Straat: Oosterdokskade, 143
Postcode: 1011DL
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op donderdagavond 13 december toont Join us With Pride, hét inspirerende randprogramma bij de tentoonstelling With Pride, de film Stille Dorst. De film wordt getoond in de Forumzaal van OBA Oosterdok. Na afloop zullen we de film samen met regisseur Claire Zhou bespreken en bezoeken we gezamenlijk de tentoonstelling With Pride.


Stille Dorst


Wanneer een onlangs gescheiden man, Tarik, een tijd alleen in de Veluwe spendeert, ontmoet hij de verhuurder van het vakantiehuisje, Jonas. Maar wanneer ze een band met elkaar krijgen, wordt het voor Tarik steeds moeilijker om zich niet aan zijn ware gevoelens over te geven.


Claire Zhou (1996) is een talentvolle, afgestudeerde regisseur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze heeft de film Stille Dorst gemaakt om een persoonlijk verhaal te vertellen over geïnternaliseerde angst, zelfacceptatie en bevrijding, in de hoop om mensen in soortgelijke situaties te inspireren.



Wanneer: donderdag 13 december
Waar: OBA Oosterdok (Forumzaal)
Hoe laat: 20.00 – 21.30 uur


Toegang is gratis | Aanmelden niet nodig

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden