Holebibib nodigt uit: Gaea Schoeters

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 maart 2019
Tijd: 16:00 - 18:00
Type: Overige
Website: www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1 - 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Naar goede gewoonte nodigt de Holebibib ook dit jaar weer schrijvers uit om meer over hun werk te komen vertellen. Dit keer komt Gaea Schoeters ons haar nieuwe boek Zonder titel #1 voorstellen. 
'Paul, een gevierde theaterregisseur van middelbare leeftijd, krijgt slecht nieuws na een routineonderzoek in het ziekenhuis. In een opwelling (is het wanhoop of een goed excuus?) besluit hij zijn vrouw te verlaten en terug te keren naar zijn vroegere geliefde, die hem zonder iets te vragen terugneemt. Met haar, een beeldend kunstenaar, reist hij door Italië in de voetsporen van Caravaggio; het woelige leven van de geniale schilder weerspiegelt zijn eigen onrust. Hij neemt zijn telefoon niet meer op, beantwoordt zijn e-mails niet meer en is maandenlang onvindbaar voor zijn manager, zijn toneelgezelschap, de media – en zijn arts.'
We interviewen Gaea, ze leest voor uit haar boeken, beantwoordt vragen van uit het publiek en signeert. 

Deze auteurslezing wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Het Vlaams Fonds voor de Letteren.
Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Gelijke Kansen Vlaanderen.
De locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien u vragen heeft over de toegankelijkheid kan u altijd mailen naar info@hetrozehuis.be 

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

The Daily Life of Gay Parents

'Je bent er niet de hele dag mee bezig dat je lesbisch bent.' – een interview met Annemarie Dekker over haar nieuwe boek.

Lees verder

All You Need Is Queer Love

Duik in de uiteenlopende wereld van queer hartstocht en sensuele spanningen. Go Short is hét kortefilmfestival van Nederland.

Lees verder

Zie je wel

Liefde was er toch wel. Het was vooral ijdelheid. Ik wilde dat zij wist dat ik gelijk had. Dat er wél iets was na de dood.

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond