Vrouwenspeeddate 25-40 jaar | Utrecht

Algemene informatie:

Geplaatst door: maayke81
Datum: 26 juni 2019
Tijd: 19:30 - 22:00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://aboutlove.nl/doelgroep/lesbisch/

Locatie:

Naam: Stairway to Heaven
Straat: Mariaplaats 11
Postcode: 3511 LJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Speeddaten met vrouwen in Utrecht | 25-40 jaar


Op woensdagavond 26 juni organiseren we weer een gezellige vrouwenspeeddate voor vrouwen van 25 t/m 40 jaar. Zin om ongeveer 20 vrouwen op één avond te daten? Kom naar de vrouw-vrouw speeddate in Utrecht!


Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat na 4 minuten de bel klinkt. Dan schuiven alle singles een tafeltje door. Zo heb je iedere 4 minuten een andere gesprekspartner tegenover je. Na elk gesprek vul je op je dateformulier in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?


De speeddate vindt plaats bij café/restaurant Stairway to Heaven in de binnenstad van Utrecht. We hebben een apart gedeelte van deze sfeervolle locatie afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten.


Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan.


Heb je geen match, dan ontvang je een tweede speeddate (naar keuze) gratis.


We zijn er trots op dat we al heel veel singles hebben mogen koppelen de afgelopen jaren. Heb jij ook zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 20 single vrouwen? Kom dan speeddaten in Utrecht, schrijf je in via: https://aboutlove.nl/doelgroep/lesbisch/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden