Queer aan Zee goes L'animale

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 mei 2019
Tijd: Vanaf 15.30 uur
Type: Film
Website: https://queeraanzee.wordpress.com/2019/05/18/queer-aan-zee-goes-lanimale/

Locatie:

Naam: Filmhuis Den Haag
Straat: Spui 191
Postcode: 2511 BN
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zondag 19 mei gaat er een groepje vanuit Queer aan Zee naar de film L’animale in het Filmhuis Den Haag. Heb je zin om mee te gaan? Ja, doen! Vinden we alleen maar leuk! Koop wel zelf je kaartje.

Je treft ons vanaf 15.30 uur in het café van het Filmhuis. Kom je voor de eerste keer, laat het ons weten via https://queeraanzee.wordpress.com/contact/. Dan zien we naar je uit. Om 16.00 begint de film. In de zaal is het vrije zit. Na afloop, vanaf 17.40 uur, praten we na in het filmcafé. Blijf gerust nog wat, als je wilt, en wie weet gaat een aantal van ons nog ergens een hapje eten samen. Gezellig!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden